Πάτρα: Έρχεται η παιδική παράσταση «Εκτόξευση στην νεραϊδουπολη»

13.05.2022 / 13:31
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΣΤΗ ΝΕΡΑΙΔΟΥΠΟΛΗ ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

Νέα παράσταση για μικρούς και μεγάλους ετοιμάζει το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ [ενηλίκων] της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», με το τίτλο: «ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΣΤΗ ΝΕΡΑΪΔΟΥΠΟΛΗ», που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο «ROYAL», το προσεχές Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαΐου.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Πρόκειται περί ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ [για ηλικίες από 2 έως 102 ετών], μία δημιουργία της Διευθύντριας του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ, Αθηνάς Καλλιμάνη.

Πλάσματα της στεριάς, της θάλασσας και τ’ ουρανού  ζωντανεύουν επί σκηνής, συστήνονται με διαφορετικό τρόπο στους μικρούς μας φίλους και ενωμένα φροντίζουν για την ανάπτυξη της Νεραϊδούπολης.

 «Όμως κάποιος πεινάει πολύ. Και σκέφτεται να κάνει μια πράξη φοβερή. Να αρπάξει τα ζωάκια στην πόλη αυτή».  Η παράσταση αναδεικνύει την αξία του κάθε πλάσματος πάνω στη γη και ότι δεν υπάρχει δρόμος για την ευημερία. Η ευημερία είναι ο δρόμος. 

«Και αυτό που θες εσύ, αυτό θέλω και εγώ. Έναν κόσμο ειρηνικό… Αυτό που θες εσύ, αυτό θέλω και εγώ. Έναν κόσμο γεμάτο γέλιο και χορό…»

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα και την Κυριακή 22 Μαΐου, 11 το πρωί και 7 το απόγευμα.

Η είσοδος θα γίνεται με προσκλήσεις που θα παραλαμβάνονται από τα γραφεία του Οργανισμού [Κορίνθου 280- Γούναρη], καθημερινά 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα

[τηλ. 2610222248 και 2610279679, έναντι € 5.- η κάθε μία].

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα