Πάτρα: Επίσκεψη Κατσανιώτη στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” – Τι συζήτησε με την Διοίκηση -Φωτογραφίες

14.05.2022 / 10:41
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
received_3300458853615740

Το Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας “Ο Άγιος Ανδρέας” επισκέφτηκε χθες Παρασκευή 13-05-2022, ο Υφυπουργός Εξωτερικών – αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό κ. Κατσανιώτης Ανδρέας.

Αφού ενημερώθηκε από την Διοίκηση για όλα τα θέματα που απασχόλησαν το Νοσοκομείο την περίοδο της πανδημίας, περιηγήθηκε στον χώρο του ΤΕΠ όπου συνομίλησε με τον Δ/ντη Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Χονδρομάρα Αθανάσιο, την Δ/ντρια-Επιστημονικά Υπεύθυνη του ΤΕΠ κ. Σταυροθανασοπούλου Αγλαΐα, τον Δ/ντη ΕΣΥ Χειρουργικής (ΜΕΘ) – Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου/Εκπρόσωπο των ιατρών κ. Δραγώτη Κωνσταντίνο, τον κ. Γραμματίκα Γεώργιο, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και με άλλα διοικητικά, ιατρικά και νοσηλευτικά  στελέχη του Νοσοκομείου.

Ακολούθησε ενημέρωση για έργα και προμήθειες εξοπλισμού που ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως η κατασκευή Στεγάστρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, η Ενεργειακή Αναβάθμιση του κτιρίου «Γ. Γεννηματάς», η προμήθεια αξονικού και μαγνητικού τομογράφου, αναισθησιολογικών μηχανημάτων, κλινών ΜΕΘ, αναπνευστήρων, C-arm, ακτινολογικών μηχανημάτων κ.α.

Στη συνέχεια ο Υφυπουργός επισκέφτηκε τους χώρους όπου στεγάζεται το Φαρμακείο, συνομίλησε με εργαζόμενους και διαπίστωσε δια ζώσης το ιδιαιτέρως σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και την επιτακτική ανάγκη επίλυσής του.

Τέλος, ο Υφυπουργός επισκέφθηκε το κτίριο της Σχολής το οποίο και έχει πληγεί από σεισμό και ενημερώθηκε για τις δυνατότητες εκμετάλλευσης του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα