Πάτρα: Επανέρχεται το σενάριο για τη μονοδρόμηση της παραλιακής των Βραχνέικων!

29.06.2022 / 21:43
ka 16

Η φωτογραφία με την… τρελή έως και μεθυσμένη διαγράμμιση του παραλιακού δρόμου των Βραχνείκων στο ύψος του Μονοδεντρίου, έγινε viral στα social media.

Viral όμως έχει γίνει και η ταλαιπωρία που αναγκάζονται οι οδηγοί να υποστούν όταν περνούν από τον δρόμο της παραλιακής σε τρία τουλάχιστον σημεία όπου η θάλασσα έχει φάει τον δρόμο.

«Ουρές», καθώς και δεν μπορεί να υπάρξει κίνηση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Το όλο θέμα έχει φέρει και πάλι στο προσκήνιο την συζήτηση για την μονοδρόμηση της παραλιακής οδού, με την τροχαία να επαναφέρει το ζήτημα και να υποβάλει ένα αντίστοιχο σχέδιο που όμως θα πρέπει να γίνει δεκτό από τους φορείς.  

Ωστόσο, η εκεί κοινότητα και οι καταστηματάρχες της περιοχής είναι μάλλον διχασμένοι ως προς το ζήτημα, με ορισμένους να θεωρούν ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα βοηθήσει στην κίνηση των μαγαζιών και άλλους να πιστεύουν ότι η μονοδρόμηση θα «κόψει»  κόσμο.

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν είχαν προτείνει ένα τέτοιο ενδεχόμενοι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης όμως η δημοτική αρχή το είχε αρνηθεί.  

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα