Πάτρα: Επαναλαμβανόμενες διακοπές τηλεφώνου και διαδικτύου στο Ψαροφάι – Προβλήματα στους φοιτητές με τις εξετάσεις τους

15.06.2021 / 15:43
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
internet

Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ για περισσότερο από δύο ώρες έχει μείνει γειτονιά στο Ψαροφάι δεν είναι η πρώτη φορά τις τελευταίες μέρες που οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα. Σύμφωνα με την καταγγελία γυναίκας στα ΜΜΕ: “Πολλοί γείτονες που είμαστε σε διαφορετικές εταιρίες σταθερής τηλεφωνίας δεν έχουμε ούτε σταθερό τηλέφωνο αλλά και χωρίς Ίντερνετ. Βρισκόμαστε στην ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ 25 και οι περισσότεροι έχουμε επικοινωνήσει με τους τις εταιρείες και επιμένουν πως είναι πρόβλημα του βασικού πάροχου γραμμής. Το πρόβλημα είναι ισχύει από τις 6 Μαΐου είναι η 3 φορά που συμβαίνει.

Και μάλιστα τώρα το πρόβλημα είναι ακόμα πιο έντονο καθώς στη περιοχή μένουν αρκετοί φοιτητές που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ για να εξεταστούν σε μαθήματα της εξεταστικής τους με αποτέλεσμα να χάνουν το μάθημα λόγω μη «προσέλευσης» ή λόγω δίκης τους υπαιτιότητας. Επίσης όσοι δεν είμαστε πελάτες στον ΟΤΕ δεν μπορούμε να δηλώσουμε απευθείας το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Τι και αν είμαστε στην εποχή του 5G έχουμε τόσες διακοπές μέσα σε ένα μήνα , στο απλό σταθερό τηλέφωνο, όσες είχαμε τα τελευταία 20 χρόνια”.

Οι κάτοικοι αναζητούν λύση και περιμένουν από τις εταιρίες να κάνουν μια κίνηση, ενώ δεν είναι η μόνη περιοχή που αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα καθώς και παλαιότερα σε περιοχές όπως η Εγλυκάδα ή και πιο απομακρυσμένες από το κέντρο, οι κάτοικοι έχουν ταλαιπωρηθεί με ανάλογα προβλήματα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα