Πάτρα Ενωμένη: Ανακοίνωση για το αντλιοστάσιο

06.04.2021 / 13:10
logo_patra_enomenh-01

Πριν από 12 περίπου χρόνια, όταν έγινε μια προσπάθεια να λειτουργήσει ένα αναψυκτήριο στην Παραλία, ο κ. Πελετίδης πρωτοστατούσε τότε να μην προχωρήσει απολύτως τίποτα γιατί δήθεν «υποβαθμίζεται η εικόνα του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας». Το αποτέλεσμα ήταν ο εν λόγω επιχειρηματίας που προωθούσε το έργο να υποστεί μεγάλη ζημιά και ο συγκεκριμένος χώρος να γίνει αντλιοστάσιο…
Σήμερα έρχεται ο… προστάτης του θαλασσίου μετώπου κ. Πελετίδης να φτιάξει αντλιοστάσια στα Ροϊτικα και στα Βραχνέικα, όντας ανακόλουθος με όσα υποστήριζε το 2009. Ενώ, δηλαδή, τότε έλεγε με στόμφο «να κατεδαφιστεί το κτήριο, να μην γίνει τίποτα…», στις μέρες μας έρχεται ο ίδιος για να φτιάξει δυο αντλιοστάσια πάνω στην θάλασσα!
Γεννούνται αμέσως-αμέσως δυο ερωτήματα:
Πρώτον, τα αντλιοστάσια είναι νόμιμα; Τηρούν όλες τις νόμιμες προδιαγραφές;
Και δεύτερον, τώρα δεν καταστρέφεται αλήθεια το θαλάσσιο μέτωπο;
Δυστυχώς, ο τάχα υπερασπιστής των αδυνάμων όχι μόνο αγνοεί, αλλά και εκμεταλλεύεται την όποια αδυναμία αντίδρασης, σε περιοχές, μάλιστα, που ταλαιπωρούνται πολύπλευρα.
Την ίδια ώρα, που ο ίδιος φτιάχνει υπέργεια αντλιοστάσια, κόπτεται – δικαίως, βέβαια, όπως όλοι μας – για την υπογειοποίηση του τραίνου.
Κι αν για το τραίνο τα κόστη είναι σαφώς πολλαπλάσια, γιατί δεν μπορεί, αλήθεια, να κάνει υπόγεια τα δυο αντλιοστάσια που αφορούν πολύ μικρότερα οικονομικά μεγέθη;
Δυστυχώς κ. Πελετίδη, όταν η ευθύνη της υπογειοποίησης ανήκει αλλού, κάνουμε με μεγάλη άνεση επαναστατική γυμναστική. Οταν καλούμαστε, όμως, εμείς να διαχειριστούμε καταστάσεις, δεν θέλουμε ούτε καν κριτική.
Με απλά λόγια: Ο Μαυρογυαλούρος ξαναήρθε στην Πάτρα!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα