Πάτρα Ενωμένη: “Αυτό το θαλάσσιο μέτωπο θέλουμε;”

13.06.2021 / 11:44
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
IMG_7072

Σε ανακοίνωσή τονίζονται τα εξής; «Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» συνέχισε και την προηγούμενη εβδομάδα τις ενημερωτικές επισκέψεις και τις συναντήσεις της με φορείς, υπηρεσίες και τις τοπικές κοινωνίες της πόλης μας.

Σειρά αυτήν την φορά είχε το Τελωνείο στο παλιό λιμάνι της Πάτρας (επί της οδού Γούναρη και Οθωνος Αμαλίας), στο οποίο εκτελωνίζονται προϊόντα-εμπορεύματα χωρών εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Παπαδημάτος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Θόδωρος Ξυλιάς και Κώστας Σβόλης συναντήθηκαν με τους υπευθύνους της υπηρεσίας και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της, καθώς και για ζητήματα που την αφορούν.

Στο περιθώριο της επίσκεψης, τα μέλη της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την απαράδεκτη εικόνα που επικρατεί στο κτήριο του παλιού Λιμεναρχείου-Τελωνείου, το οποίο είναι εγκαταλειμμένο κι έχει αφεθεί στην τύχη του από τη Δημοτική Αρχή, χωρίς φύλαξη και με το πλιάτσικο σε χρήσιμα υλικά, αλουμίνια κι άλλα – πληρωμένα φυσικά από τον Ελληνα φορολογούμενο! – να είναι συνεχές…

Παράλληλα, τα μέλη της παράταξης προβληματίστηκαν και από το άναρχο παρκάρισμα δεκάδων αυτοκινήτων από το Μώλο της Αγίου Νικολάου έως τη Γούναρη, εντός της παλαιάς λιμενικής ζώνης, το οποίο δημιουργεί και κινδύνους σε οχήματα καις πεζούς, αλλά και μια άσχημη αισθητικά εικόνα για την πόλη.

Καθιστούμε υπεύθυνη τη Δημοτική Αρχή για το τι μέτρα (δεν) έχει πάρει μέχρι τώρα για όλα τα παραπάνω…

Αλήθεια, αυτό το θαλάσσιο μέτωπο θέλουμε;»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα