Κυριάκος Μητσοτάκης από Πάτρα: Να κρατήσουμε την Αχαΐα “γαλάζια” (φωτό κ’ βίντεο)

30.05.2024 / 12:18
ka 19-ink

13.40: Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στις προηγούμενες εκλογές η Αχαΐα έγινε για πρώτη φορά γαλάζια, τονίζοντας ότι είναι ανάγκη να παραμείνει ο νομός στην Νέα Δημοκρατία και στις Ευρωεκλογές.

Μάλιστα ο ίδιος έκανε και χιούμορ αναφερόμενος για την επιτυχία του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, αφήνοντας την σπόντα του για τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη. “Αυτό που θα πω δεν το λέω για το δήμαρχο της πόλης σας, αλλά χαίρομαι που βλέπω πολλά κόκκινα μπλουζάκια για τη νίκη του Ολυμπιακού” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν εκεί η υφυπουργός Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Αυτιάς και πολλοί ακόμα.

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε με ξεχωριστή ομιλία του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης, με τον οποίο ο κ. Μητσοτάκης έχει πολύ καλή σχέση και εκτιμά ιδιαιτέρως. Μετά το τέλος της ομιλίας του ο κ. Μητσοτάκης και όλο το υπουργικό επιτελείο που είχε μαζί του, αναχώρησαν για τον Πύργο.

13. 02: Έφτασε στην Πάτρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με δεκάδες στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να τον υποδέχονται.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προχωρήσει σε ομιλία και θα αναφερθεί στην πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης του, αλλά και σε προβλήματα της Πάτρας και της περιοχής.

12.18: Εν αναμονή βρίσκεται ο κόσμος της Πάτρας ενόψει της σημερινής ομιλίας του πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη.

13.17: Ξεκίνησε η ομίλια του Κ.Μητσοτάκη

13.21: Ο πρωθυπουργός αναφέρεται στον αγώνα των εκλογών και καλεί τους νέους να ψηφίσουν

13.23: «Η Ελλάδα έχει αφήσει πίσω της τα χρόνια της κρίσης. Δεν είμαστε πια το πρόβατο της Ευρώπης», αναφέρει ο πρωθυπουργός

13.24: «Την επόμενη στην Ευρώπη μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερα, όπως διεκδικήσαμε το Ταμείο Ανακάμψης εν περίοδο των Ευρωεκλογών»

13.26: «Εμείς αντιπαρατάσουμε μια Ελλάδα πιο αισιόδοξη»

13.26: Ο Πρωθυπουργός κάνει αναφορές στο εργασιακό και στον τομέα τις εκπαίδευσεις τονίζοντας τις μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει σε αυτούς τους τομείς

13.28: «Βάζουμε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό»

13.30: Η αναφορά του πρωθυπουργού στην επιστολική ψήφο και την σημασία της

13.35: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη του πρωθυπουργού στην Πάτρα

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται καθοδόν από το Αίγιο και αξίζει να αναφέρουμε πως αρκετός κόσμος περιμένει για την ομιλία της στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών της Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου.

Η ομιλία του ενόψει των Ευρωεκλογών είχε αρχικά προγραμματιστεί στις 12:00. Όπως γίνεται αντιληπτό θα καθυστερήσει. O πρωθυπουργός βρίσκεται το πρωί της Πέμπτης στο Αίγιο και δίνει εκεί ομιλία παρουσία πολλών στελεχών της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, αλλά και φίλων του κόμματος.

Παρόντες στην ομιλία του πρωθυπουργού θα είναι οι Φαρμάκης, Μπονάνος και Φιλιάς.

Επιπλέον, παρόν δηλώνουν και οι Μειμαράκης, Χατζηδάκης και Γιώργος Αυτιάς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα