Πάτρα: Εκλογοαπολογιστική συνέλευση στο Εργατικό για τον Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών

25.06.2022 / 10:41
1800915

Συναγωνίστριες το  Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας, σήμερα Σάββατο 25 Ιουνίου στις 7μμ στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας   (Κολοκοτρώνη 20) , θα διενεργήσει την Εκλογοαπολογιστική του συνέλευση καθώς αρχές Ιούλη προχωράει σε εκλογές.

Παραθέτουμε τα δελτία τύπου που εξέδωσε το σωματείο το προηγούμενο διάστημα:

1.  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το διοικητικό συμβούλιο του κλαδικού Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας, σε συνεδρίασή του σήμερα Τετάρτη 15 Ιουνίου αποφάσισε να διενεργήσει Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του σωματείου το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:00 στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας (Κολοκοτρώνη 20) με θέματα:

1) Γενικός απολογισμός και γενικός προγραμματισμός δράσης.

2) Γενικός ισολογισμός και προϋπολογισμός.

3) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και επιλογή δευτεροβάθμιας οργάνωσης για εκπροσώπηση στην ΓΣΕΕ.

4) Διάφορα.

Καλούμε όλα τα μέλη του σωματείου μας, αλλά και όσους συναδέλφους δεν έχουν κάνει ακόμα το βήμα να οργανωθούν, να συμμετέχουν μαζικά στη Γενική Συνέλευση. Για να συζητήσουμε, να κάνουμε τον απολογισμό της δράσης των δύο τελευταίων χρόνων, και να προχωρήσουμε για τις νέες μας αρχαιρεσίες στις αρχές Ιουλίου.

2. 

Τα τελευταία χρόνια δώσαμε ως σωματείο πολλές μάχες για κάθε μικρό και μεγάλο. Πετύχαμε πολλά όταν είμασταν συσπειρωμένοι! 

Αύριο είναι μέρα με σημαντικές μάχες. 

 Όλοι μαζί μια γροθιά μπορούμε να αντισταθούμε! Αυτό φοβούνται εργοδοσία και κυβερνήσεις.

Γι’αυτό, δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους δέχονται επίθεση. Δίνουμε το παρον αύριο 25/6, στις 7 το πρωι, στην 24ωρη απεργία στα πράκτικερ Πάτρας. 

Αυριο απόγευμα στις 7 συμμετέχουμε μαζικά στη γενική συνέλευση του σωματείου στο ισόγειο του εργατικού κέντρου Πάτρας. Κανένας μόνος του!! Όλοι για έναν και ένας για όλους! Μόνο έτσι νικάμε, μόνο έτσι ξεπερνάμε τον φόβο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα