Πάτρα: Έφυγε απο την ζωή ο πρώην Λυκειάρχης των Βραχνεΐκων, Σπύρος Μπίλαλης

01.04.2021 / 15:44
hvpkmlhhnm6065ac64c3d98

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα σε ηλικία 82 ετών ο εκπαιδευτικός, πρώην Λυκειάρχης του Λυκείου Βραχνεΐκων Σπύρος Μπιλάλης, προκαλώντας μεγάλη θλίψη στην οικογένειά του και σε όσους τον γνώριζαν. Ήταν Θεολόγος – Φιλόλογος – Συγγραφέας . Ήταν μια ξεχωριστή και αγαπητή προσωπικότητα που δεν σταμάτησε ποτέ να ερευνά και να διευρύνει τις γνώσεις του. Το 2017 είχε εκδοθεί το βιβλιο του “Οι ρίζες της Ελληνικής Φυλής και η ταυτότητα του Έθνους μας”.

Με τη σύζυγό του Βασιλική απέκτησαν τρία κορίτσια. Την Άννα, την Εύη και την Αγγελική ενώ ευτύχησε να δει και τέσσερα εγγόνια.

Ο Σπύρος Μπιλάλης , κατοικούσε με την οικογένειά του στα Βραχνέικα. Γεννήθηκε στο χωριό Μηλιές Πύργου Ηλείας. Σπούδασε Θεολογία, Παιδαγωγικά και Φιλοσοφία στο Αρχαιολογικό και Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών.Υπηρέτησε ως καθηγητής και Λυκειάρχης σε πολλά Σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης ενώ είχε αναπτύξει πολυετή και συστηματική μελέτη της Προϊστορίας, τη γλώσσας, των Αρχαιολογικών ανακαλύψεων και των Ανθρωπολογικών ερευνών.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα