Πάτρα: Δυναμική ανανέωση στην Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ

26.07.2021 / 21:44
ka 27

Δυναμική αλλαγή σελίδας στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ.), καθώς κατά τις διενεργηθείσες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων Διοίκησης της Ένωσης, προέκυψε ανανέωση προσώπων σχεδόν στο μισό Διοικητικό Συμβούλιο.

Η διαδικασία των αρχαιρεσιών κύλισε με ομαλότητα, σύμφωνα με τα μέτρα που απαιτούνταν στα πλαίσια της προστασίας κατά του COVID-19. Μάλιστα, η συμμετοχή των στρατιωτικών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και κάθε προηγούμενο, καταδεικνύοντας την εμπιστοσύνη των στελεχών στη δυναμική της Ένωσης καθώς και τη διάθεσή τους να συμμετέχουν ενεργά στη λήψη των αποφάσεων που τους αφορούν.

Έπειτα από την παρέλευση του νόμιμου χρονικού διαστήματος, κατά το οποίο δεν υπήρξε η κατάθεση οποιασδήποτε ένστασης επί της διαδικασίας, συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης σε Σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος:          Ελευθέριος Μπουρδανιώτης

Αντιπρόεδρος:  Ιωάννης Βερρόπουλος

Γενικός Γραμματέας:     Βασίλειος Στροσκίδης

Αν. Γεν. Γραμματέας:     Γεώργιος Χουντουλέσης

Ταμίας:                Μιλτιάδης Κοσμάς

Μέλος: Ιωάννης Πλώτας

Μέλος: Χρήστος Φαρδέλλας

Το νεοσύστατο Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της Ένωσης για την μαζική συμμετοχή τους στις εκλογές και δηλώνει ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση του καθημερινού εργασιακού και κοινωνικού περιβάλλοντος των στε-λεχών των ΕΔ.

Επιπρόσθετα, καλεί τόσο τα μέλη όσο και όλα τα στελέχη που υπηρετούν στις Μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας να συμμετέχουν και να συμβάλλουν ε-νεργά στην προσπάθεια αυτή, καταθέτοντας προβληματισμούς και προτάσεις μέσω των διαδικασιών και των συλλογικών εκφράσεων που προβλέπονται από το Κατα-στατικό της Ένωσης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα