Πάτρα: Δωρεάν μάσκες στο προσωπικό του ΚΕΤΧ

21.12.2020 / 17:05
Untitled

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος επισκέφθηκε τα γραφεία Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. Αχαΐας στο ΚΕΤΧ και παρέδωσε στον Αντιπρόεδρο Απόστολο Κόγκα προστατευτικές μάσκες και αντισηπτικά σκευάσματα, τα οποία θα διανεμηθούν άμεσα στο πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του στρατοπέδου. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος εργαζομένων:

Η δωρεά αυτή σηματοδοτεί για μια ακόμα φορά την άμεση ανταπόκριση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στην πρόσφατη σχετική επιστολή του Σωματείου μας με αρ. πρωτ. 912, με την οποία ζητούσαμε την υποστήριξη της Περιφέρειας στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε υγιές και προστατευμένο από τον κορωνοϊό το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του στρατοπέδου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου μας Τρύφωνας Κούκος και το Διοικητικό Συμβούλιό μας, εκ μέρους όλου του προσωπικού του στρατοπέδου, επιθυμούν και δημοσίως να εκφράσουν εκ βαθέων τις θερμές και ειλικρινείς τους ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα προς τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο και τις υπηρεσίες του για την πολύτιμη συνεργασία, βοήθεια και υποστήριξή τους.

Είναι ευρύτερα γνωστό, ότι η πρόσφατη πανδημία του Covid-19 έκανε ακόμα πιο δύσκολες τις στριμωγμένες οικονομικά εποχές που περνάνε όλοι οι δημόσιοι φορείς με τις συνεχείς περικοπές δαπανών και αυτό κάνει απολύτως σημαντική και ουσιαστική την υποστήριξη της Περιφέρειας προς το προσωπικό των μονάδων του ΓΕΣ στο νομό μας. Δεν μπορούμε παρά να σημειώσουμε ότι στο πρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη ο Σύλλογος Υπαλλήλων του ΚΕΤΧ και το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού στην Πάτρα βρήκαμε έναν κατ’ επανάληψη πολύτιμο συμπαραστάτη στο έργο μας υπέρ του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού του στρατοπέδου. Είμαστε βέβαιοι, τέλος, ότι και στο μέλλον θα συνεχίσει να υπάρχει η άριστη συνεργασία και κατανόηση, που έχουμε μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα