Πάτρα: Διορισμένος στο Δ.Σ. μεγάλου οργανισμού αποκαλεί μ…α όποιον φοράει μάσκα!

15.11.2020 / 20:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
KGrtS5gA

Την ώρα που ο Παύλος Πολάκης προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τη γνωστή ανάρτηση του στο διαδίκτυο, από την οποία προκύπτει ότι (τρώγοντας και πίνοντας) έσπασε με φίλους του την καραντίνα, Αχαιός διορισμένος σε Δ.Σ. μεγάλου Οργανισμού, δίνει επίσης ρεσιτάλ ανευθυνότητας.

Δεν παραβίασε (κι αυτός) την καραντίνα, αλλά έχει  εντοπιστεί να μην φοράει μάσκα. Και σαν να μην έφτανε αυτό (αν και η χρήση της μάσκας είναι πλέον υποχρεωτική, παντού), παριστάνει και τον έξυπνο, χρησιμοποιώντας τη διασημότερη ελληνική λέξη για όσους κάνουν το αυτονόητο, τηρώντας το συγκεκριμένο μέτρο! Ούτε λίγο ούτε πολύ, «μ…α» αποκαλεί όποιον γνωστό του δει να φοράει μάσκα, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο.

Ιδίως στη «γαλάζια» πιάτσα, η συμπεριφορά του έχει γίνει αντικείμενο πολλών αρνητικών σχολίων. Κοινή συνισταμένη τους είναι ότι με την ανεύθυνη στάση του δεν εκθέτει μόνο τον εαυτό του, εκθέτει και την κυβέρνηση που τον διόρισε μέλος στο Δ.Σ. κομβικού Οργανισμού.

Όπως φαίνεται ήταν η ανταμοιβή του για την μακροχρόνια πίστη του και προσήλωση του στη Νέα Δημοκρατία, ασχέτως εάν στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές κατήλθε υποψήφιος σε συνδυασμό που ήταν απέναντι απ’ αυτόν που στηριζόταν από το κυβερνών κόμμα. Ήταν μια επιλογή του που επίσης επικρίθηκε από πολλούς Νεοδημοκράτες, όμως εκ των υστέρων προκύπτει πως του βγήκε σε… καλό, εφόσον τοποθετήθηκε σε πολιτική θέση.   

Όπως και να έχει, πάντως, με την πανδημία να θερίζει και με τη  χώρα να έχει μπει σε ένα δεύτερο lockdown, ο ίδιος θα έπρεπε να είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς ως προς την τήρηση των επιβαλλόμενων μέτρων.

Όμως, όχι μόνο δεν είναι πρότυπο και παράδειγμα για τους άλλους, φαίνεται να λοιδορεί και από πάνω όσους δεν φορούν μάσκα, με τον ίδιο να συγκαταλέγεται προφανώς στους αρνητές της!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα