Πάτρα: Διαψεύδει ο καθηγητής Γιάννης Ματσούκας ότι υπέγραψε υπέρ Λοβέρδου

23.11.2021 / 16:47
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
maxresdefault (2)

Την θέση του απέναντι σε δημοσιέυματα περί στήριξης της υποψηφιότητας του κ.Ανδρέα Λοβέρδου κάνει ξεκάθαρη και διαψεύδει ο καθηγητής Γιάννης Ματσούκας.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Με μεγάλη έκπληξη, είδα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης το όνομά μου σε λίστα 100 Καθηγητών Πανεπιστημίου οι οποίοι υπογράφουν και στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Ανδρέα Λοβέρδου.
Σας δηλώνω ότι ουδέποτε υπέγραψα κείμενο υποστήριξης, του κατά τα αλλά δυναμικού και εξαιρετικού στελέχους του κοινοβουλίου κ. Λοβέρδου, και δε θα ήθελα με κανένα τρόπο να θέσω την οποιαδήποτε επιστημονική προσφορά μου στην παιδεία στην υπηρεσία μιας κομματικής υποψηφιότητας, όσο σημαντική κι αν είναι αυτή. 
Σε τηλεφωνική επικοινωνία και στην πρόσκληση υποστήριξης της υποψηφιότητας του κ. Λοβέρδου, τον οποίο ιδιαίτερα εκτιμώ, σαφέστατα και κατηγορηματικά δήλωσα ότι δεν υπογράφω καθώς με απασχολεί, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, η ερευνητική μου δραστηριότητα, την οποία θέτω υπεράνω πάσης άλλης πολιτικής προτίμησης.
Παρακαλώ για την άμεση αφαίρεση του ονόματός μου από τη λίστα και τη δημοσίευση της διάψευσης σε όλα τα μέσα τα οποία την κοινοποίησαν.


Με τιμή,Γιάννης Ματσούκας
Καθηγητής Χημείας,Διακεκριμένος Καθηγητής Πανεπιστημίων University of Calgary, ΚαναδάVictoria University, Αυστραλία”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα