Πάτρα: Δια ζώσης η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου – Πού θα γίνει

22.09.2021 / 21:03
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
dimotiko

Μετά από πολλούς μήνες, η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας θα γίνει δια ζώσης. Πιθανότερη νέα έδρα του Σώματος θα είναι η μικρή αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών στην πανεπιστημιούπολη. Στις συνεδριάσεις θα συμμετέχουν, μόνο οι εμβολιασμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ δικαίωμα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη θα έχουν οι μη εμβολιασμένοι ή όσοι επιθυμούν να μην παραβρίσκονται, όπως άλλωστε προβλέπει και η σχετική διάταξη του Υπουργείου Εσωτερικών.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης οι δημοτικοί σύμβουλοι θα φορούν μάσκες και θα τηρούν τις αποστάσεις, ενώ όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, επιπρόσθετα πριν από τις συνεδριάσεις οι σύμβουλοι θα υποβάλλονται σε ράπιντ τέστ. Αυτά έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Σώματος, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στην ίδια συνεδρίαση με τις ψήφους των παρατάξεων Πελετίδη, Ρώρου, Πατούχα και Χρυσανθακόπουλου, αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή προς τον αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα με την οποία θα ζητείται να συμμετέχουν στις δια ζώσης συνεδριάσεις και ανεμβολίαστοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι έχουν αρνητικό μοριακό ή ράπιντ τεστ. Υπέρ της εφαρμογής της Κ.Υ.Α., χωρίς εξαιρέσεις, τάχθηκαν οι παρατάξεις Αλεξόπουλου, Παπαδημάτου, Ψωμά, Ντρίνια, Τζανάκου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα