Πάτρα: Χριστούγεννα με δώρα από τη «Φλόγα»

27.11.2020 / 7:33
floga

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι «δύσκολα» για όλους μας. Μπορούμε όμως μέσα από την ηρεμία του σπιτιού μας να κάνουμε τις μέρες μας καλύτερες. Να ανοίξουμε διάπλατα τα παράθυρά μας και να αφήσουμε το φως να πλημμυρίσει τον χώρο μας με αγάπη και Χριστούγεννα.

Η χαρά η μεγαλύτερη, η προσμονή και οι προετοιμασίες.Τώρα, στην ησυχία του σπιτιού μας, να απλώσουμε τη σκέψη μας πέρα από μας. Να φέρουμε κοντά μας τους ανθρώπους της «Φλόγας» που δεν έτυχε μέχρι τώρα να γνωρίσουμε από κοντά, έχουμε όμως ακούσει για τον αγώνα τους.

Να αφήσουμε να μπει και στο σπίτι μας για καλή τύχη και γούρι, η «Kολοκύθα» που έφτιαξε η Δέσποινα, το απίστευτο «Mενταγιόν της «Φλόγας» που έφτιαξε η Μάρτζη, το «Καραβάκι» και το «Πέταλο» που έφτιαξε η Ελένη και η Μαρία, τα «Σαπούνια» με τη χρυσόσκονη που έφτιαξε η Σοφία, το «Βραχιόλι», το «Σπιτάκι», το «Αγγελάκι» που έφτιαξαν η Χαρά, η Δώρα, η Ματίνα, η Νεκταρία, η Μαίρη, η Κάκια, η Χρύσα, η Ντίνα, και τόσες άλλες αγαπημένες εθελόντριες της «Φλόγας» σε όλη την Ελλάδα με χρυσά χέρια.

Να ανοίξουμε το σπίτι σας να μπει η αγάπη και η καλή τους η καρδιά. Να τους δώσουμε τη χαρά ότι η τόση δουλειά τους είχε και νόημα και αποτέλεσμα.Στο «μαγαζάκι» της «Φλόγας», σίγουρα θα βρούμε κάτι γιορτινό για εμάς. Το έχουν ετοιμάσει και περιμένουν τις παραγγελίες μας.Η φετινή «μοναξιά» μπορεί να γίνει χαρά και αισιοδοξία και -γιατί όχι- μια καινούργια αρχή για όλους μας.
Τα Ημερολόγια της «Φλόγας»

Το ημερολόγιο της «Φλόγας» για το 2021 είναι έτοιμο! Στις σελίδες του θα βρείτε φωτογραφίες από τη ζωή στη «Φλόγα» και ό,τι τους απασχολεί, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις του Συλλόγου σε όλη την Ελλάδα.Ενα ημερολόγιο είναι πάντα χρήσιμο. Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας για να περιδιαβείτε τις σελίδες του.

Σταματήστε στις ημερομηνίες που σημάδεψαν τη δική σας ζωή, ξαναθυμηθείτε στιγμές που σχημάτισαν τη διαδρομή και τη καθημερινότητα σας, ξαναδείτε τα γεγονότα πιο ψύχραιμα, σπουδάστε από τα λάθη και τις επιτυχίες σας, ορίστε τα όρια σας.

Προγραμματίστε τη νέα χρονιά έτσι όπως πραγματικά τη θέλετε και την ελπίζετε και γεμίστε τις σελίδες του νέου σας ημερολογίου με τα όνειρα και τους στόχους σας.Κρατήστε στιγμές που αγαπήσατε, μνήμες που θέλετε να μην σβηστούν ποτέ από τη ζωή σας, κάνετε μια καλοπροαίρετη κριτική με τον εαυτό σας και τις αποφάσεις σας.

Ταυτόχρονα θα στηρίξετε και το έργο της «Φλόγας» δίπλα στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο.Κυκλοφορεί σε δύο μεγέθη: μικρό 12 x 17 (7 ευρώ) και μεγάλο 17 x 25 (10 ευρώ).Με τις αγορές μας βοηθάμε τη «Φλόγα» να συνεχίσει το έργο της δίπλα στο παιδί με καρκίνο και να κρατήσουμε αναμμένη τη «Φλόγα» των εθελοντών γονιών. Αν όπως περιηγείστε, νομίζετε πως μπορείτε να βοηθήσετε τη «Φλόγα» με την χορηγία ειδών μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί της στο 2107485000.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα