Πάτρα: Χωρίς κορωνοπάρτι και παρατυπίες η πρώτη νύχτα του μίνι lockdown

04.09.2021 / 14:10
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 37

Χωρίς παρατυπίες εξελίχτηκε η πρώτη νύχτα του lockdown στην Πάτρα, με τα καταστήματα να κλείνουν στην ώρα τους και τον κόσμο να πηγαίνει στα σπίτια του, χωρίς να παρατηρούνται συγκεντρώσεις και κορωνοπάρτι, σε σκάλες και πλατείες, αλλά και σε κοινόχρηστους χώρους.

Η εστίαση τήρηση τα μέτρα, τουλάχιστον την πρώτη νύχτα του lockdown, παρόλο τα περισσότερα μαγαζιά, κυρίως αυτά που βρίσκονται στο κέντρο της Πάτρας, περίμεναν αυτή την χρονική περίοδο για να δουλέψουν με την επιστροφή των φοιτητών.

Για ένα μεγάλο ποσοστό των καταστημάτων που δουλεύουν περισσότερο με ποτό, παρά με καφέ και φαγητό το lockdown αυτό, ισοδυναμεί με σχεδόν καθολικό κλείσιμο αφού κατεβάζουν ρολά στις 12.30 και δουλεύουν χωρίς μουσική.

Πάντως οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν περιπολίες κατά την διάρκεια όλης της νύχτας και δεν βεβαίωσαν καμία παράβαση, ούτε σε ότι αφορά τα μαγαζιά, ούτε και σε ότι έχει να κάνει με τον κόσμο.  Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. έχει η αποτροπή κορονοπάρτι, ενώ αυτό το νόημα είχε και χθεσινή ανακοίνωση του ΣΚΕΑΝ που ξένισε πολλούς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα