Πάτρα: Χωρίς κεφάλαιο κίνησης ανοίγουν τα κουρεία και τα κομμωτήρια – Έμειναν εκτός πέμπτης κα έκτης επιστρεπτέας

20.03.2021 / 11:32
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
An employee of the London Inn salon dries the hair of a customer wearing a protective face mask, as hairdressers reopened after local authorities loosened lockdown restrictions amid the coronavirus disease (COVID-19) outbreak in Kazan, Russia April 22, 2020. REUTERS/Alexey Nasyrov

Χωρίς κεφάλαιο κίνησης ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τη λειτουργία από τις 22 του μήνα τα κουρεία, τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πρόεδρος του σωματείου τους Εμανουέλλα Γεωργοπούλου ο κλάδος έμεινε εκτός της πέμπτης και της έκτης δόσης της επιστρεπτέας προκαταβολής, με αποτέλεσμα να μην έχει επί της ουσίας καμία στήριξη από το κράτος.

«Πήρα μόνο ένα μικρό ποσοστό συναδέλφων τις δόσεις αυτές και αυτοί από 50 ευρώ το μέγιστο» τονίζει. Το μεγάλο πρόβλημα έτσι για τους επαγγελματίες του κλάδου είναι να κατορθώσουν να βρουν τα χρήματα για να ανοίξουν.

«Από το ξεκίνημα της χρονιάς εμείς εδώ στην Πάτρα είναι ζήτημα αν δουλέψαμε δέκα μέρες». Πάντως, έχοντας το σημαντικό αυτό βραχνά του οικονομικού, τα κουρεία και τα κομμωτήρια είναι έτοιμα να ανοίξουν με βάση τα μέτρα που υπάρχον, τα οποία είναι σχεδόν ίδια, με τον κλάδο να έχει δείξει από το προηγούμενο διάστημα έναν μεγάλο βαθμό προσαρμογής.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα