Πάτρα: Χαριστική βολή για την εστίαση το lockdown – Μιλούν για καταστροφή

05.11.2020 / 20:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
gko 8

“Μαύρα” πανιά για την εστίαση και τον κλάδο της αναψυχής στην Πάτρα που καλείται από το Σάββατο και μετά να κλείσει τις επιχειρήσεις του, κατεβάζοντας ρολά για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες.

Μαζί με αυτές τις επιχειρήσεις που κλείνουν εκατοντάδες άτομα που έβρισκαν ένα μεροκάματο στα καταστήματα του υγειονομικού κλάδου περνούν στην ανεργία.

Οι επαγγελματίες του χώρου μιλούν για μία οικονομική καταστροφή που σε συνδυασμό με την περασμένη καραντίνα, αλλά και την πτώση του τζίρου στο μεσοδιάστημα θα οδηγήσει πολλά καταστήματα του χώρου σε λουκέτο.

“Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι ένα μεγάλο ποσοστό των καταστημάτων εστίασης δεν θα κατορθώσει να ξανανοίξει μόλις σταματήσει το lockdown” μας έλεγε επαγγελματίας του κλάδου.

Ανησυχία υπάρχει εξάλλου στον χώρο για το πότε θα ανοίξουν και πάλι τα καταστήματα αφού κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την εξέλιξη της υγειονομικής πορείας της χώρας.

Όμως ακόμα και όταν ανοίξουν τα καταστήματα η εμπειρία της περασμένης πανδημίας αναφέρει ότι τα μαγαζιά θα ξεκινήσουν με πτωτικούς τζίρους, με τον κόσμο να είναι ακόμα πιο διστακτικούς στις εξόδους και την περίοδο με πριν από τον κορωνοϊο να μοιάζει για την εστίαση ένα μακρινό όνειρο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα