Πάτρα: Μπαράζ ελέγχων για τη μουσική στα μαγαζιά από την τοπική ΕΛ.ΑΣ. – Δύο νέες συλλήψεις, δεκάδες παραβάτες

01.12.2022 / 12:31
ka 29

Μπαράζ ελέγχων από την αστυνομία για το θέμα της ηχορύπανσης σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και νυχτερινά καταστήματα της Πάτρας.

Οι έλεγχοι αυτοί, σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, καταλήγουν σε συλλήψεις όπως έγινε και στην περίπτωση δύο καταστημάτων στο κέντρο της Πάτρας, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Το φαινόμενο έτσι που ήταν σε έξαρση το καλοκαιρινούς μήνες συνεχίζεται όπως φαίνεται και τους χειμερινούς, συγκεντρώνοντας αρκετά παράπονα από τους επαγγελματίες της εστίασης.

Μάλιστα, οι επαγγελματίες ευελπιστούν σε μία επιείκεια εκ μέρους της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. εν όψει των γιορτών που αναμένεται να βγει ο κόσμος στα μαγαζιά και να διασκεδάσει. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι  δεκάδες τα καταστήματα που έχουν εντοπιστεί ως παραβάτες τους τελευταίους μήνες από την τοπική ΕΛ.ΑΣ.  και έχουν επιβληθεί τα προβλεπόμενα. Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τις δύο συλλήψεις που έγιναν τα ξημερώματα έχει ως εξής:

“Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα οποία είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικά συγκροτήματα, από τα οποία εκπέμπονταν μουσική, η ένταση της οποίας υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Επιπλέον, για το ένα κατάστημα διαπιστώθηκε παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα