Πάτρα – Αρσάκεια Σχολεία: Λυπούμαστε και καταδικάζουμε οποιαδήποτε προσπάθεια σπίλωσης

18.03.2021 / 13:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
arsakeio

Η ανακοίνωση των Αρσακείων Σχολείων Πάτρας για αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

Τον τελευταίο καιρό υπέπεσαν στην αντίληψη μας κάποιες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οποίες στρέφονται κατά του σχολείου μας (Αρσάκεια Σχολεία Πατρών) και των εκπαιδευτικών τους.

Για το λόγο αυτό ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Αρσακείου Λυκείου Πατρών επιθυμούμε και νιώθουμε την ηθική υποχρέωση να παραθέσουμε τις απόψεις μας.

Αρχικά καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και κακοποίησης, απ΄ οπουδήποτε ή από οποιοιδήποτε και αν προέρχεται. Θεωρούμε ότι καμία πράξη αντιπαιδαγωγικής συμπεριφοράς δεν πρέπει να συγκαλύπτεται επ’ ουδενί λόγω.

Μετά από επικοινωνία και με προηγούμενα μέλη και Δ.Σ., στο Σύλλογό μας ποτέ δεν έχει κατατεθεί, ειπωθεί, πόσο μάλλον δεν έχει συγκαλυφθεί, οποιαδήποτε σχετική με τα παραπάνω καταγγελία η κατηγορία.

Επιπρόσθετα το ταξίδι των παιδιών μας στο σχολείο μας έχει αποδειχθεί ένας πολυεπίπεδος θησαυρός, που αποτελείται από άριστους επιστήμονες και έντιμους παιδαγωγούς που με ήθος «παιδεύουν» όχι μόνο το μυαλό, αλλά και την ψυχή τους.

Στηρίζουμε απόλυτα το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας που διαχρονικά ανταποκρίνεται επάξια στις προκλήσεις των καιρών διαπλάθοντας αυριανούς ολοκληρωμένους πολίτες.

Τέλος, λυπούμαστε πολύ και καταδικάζουμε οποιαδήποτε προσπάθεια σπίλωσης τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα