Πάτρα: Άρχισε η καταγραφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών – Αντιδρούν οι συνδικαλιστές – Δείτε το έγγραφο

20.08.2021 / 10:40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
1200px-Agios-Andreas-Hospital-multi-storey-building

Άρχισε η πρώτη καταγραφή των εμβολιασμένων υγειονομικών και στην Πάτρα. Η διοίκηση του νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας” απέστειλε έγγραφο με το οποίο ζητά να καταγραφούν μέχρι 25 Αυγούστου όσοι εργαζόμενοι δεν έχουν εμβολιαστεί. Την καταγραφή θα τρέξουν οι υπεύθυνοι των τμημάτων. είναι από τους υπευθύνους των τμημάτων όσοι εργαζόμενοι δεν έχουν εμβολιαστεί. Παράλληλα στο κείμενο του εγγράφου αναφέρεται πως από 1η Σεπτέμβρη όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί θα τεθούν σε αναστολή εργασίας.

Ωστόσο άρχισαν και οι πρώτες αντιδράσεις και συγκεκριμένα από το Σωματείο Εργαζομένων “Ιπποκράτης” οι οποίοι με ανακοίνωση τους καλούν τους εργαζόμενους να μην δώσουν κανένα στοιχείο:

Σας κοινοποιούμε παρακάτω το ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ της Διοίκησης, που έχει να κάνει με την άσκηση πίεσης των ανεμβολίαστων Συναδέλφων μας, στα πλαίσια της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, Ένα έγγραφο που, πέρα από τίς παρανομίες που περιλαμβάνει, απειλεί ευθέως και τούς Συναδέλφους μας, αυτούς που κατέχουν θέσεις ευθύνης και όχι μόνον.  

        Απαντώντας λοιπόν σε αυτό το έγγραφο, που επιβεβαιώνει όλα όσα είχαμε πεί με την έκδοση του πρώτου σχετικού εγγράφου, όπου έτρεξε να δείξει τις εχθρικές πρός τούς Συναδέλφους μας προθέσεις του,  γνωρίζουμε σε όλους και κυρίως στην Διοίκηση που νομίζει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς,  ότι: 

1. Δεν έχει κανένα δικαίωμα αναστολής των ΑΔΕΙΩΝ, ούτε για τούς λόγους που επικαλείται, δεδομένου ότι αυτό δεν προβλέπεται από πουθενά.                           

 2. Δεν μπορεί κανένας προϊστάμενος να θέσει κανέναν εργαζόμενο εκτός προγράμματος χωρίς σχετική απόφαση του οργάνου που προΐσταται στόν χώρο μας.         

      Απέναντι λοιπόν και σ΄ αυτό το ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΑΠΑΝΤΑΜΕ με την ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ και στην οποία σαφώς  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ.         

      Καλούμε λοιπόν     ΟΛΟΥΣ τούς Συναδέλφους μας, να μην καταθέσει κανένας-κανένα πιστοποιητικό και σε κανέναν.                                                      

       Καλούμε παράλληλα την    Διοίκηση να πάρει πίσω αυτό το κατάπτυστο έγγραφό  της και να σταματήσει Αμέσως τις πιέσεις και τις απειλές πρός τούς Συναδέλφους μας,  σεβόμενη ώς οφείλει την  νομιμότατη  σχετική ΑΠΕΡΓΙΑ -ΑΠΟΧΗ του κλάδου μας. 

Το έγγραφο της Διοίκησης

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα