Πάτρα -Απογοήτευση και αγανάκτηση Καρβέλη για τον συνωστισμό: “Έχει διογκωθεί το κύμα των νοσηλειών το τελευταίο τριήμερο. Τι θα συμβεί αν έχουμε μεγάλη επιδείνωση;”

08.03.2021 / 9:59
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
smart

«Γραφικός πάω να καταντήσω. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσος κόσμος κυκλοφορεί. Σε πολλά σημεία επικρατεί συνωστισμός. Και πολλοί δεν φοράνε καν μάσκα…» περιγράφει αγανακτισμένος στην εφημερίδα Πελοπόννησος, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Και όλα αυτά ενώ το σύστημα υγείας πολιορκείται με αυξανόμενους ρυθμούς. Εχουν ακόμα περιθώριο υποδοχής ασθενών οι μονάδες, αλλά «αυτό δεν λέει τίποτα. Αν ασθενήσει όλος αυτός ο κόσμος, πού θα τους βάλουμε;» μας ρωτάει. Οχι χωρίς παράπονο για την αστυνομική επιτήρηση. Θα την ήθελε πιο επίμονη. Εχει δει ένα περιπολικό να κινείται στην περιοχή της Μαρίνας (σ.σ. Κυριακή). «Φτάνει ένα;» διερωτάται. Παρατηρεί επίσης ότι οι περισσότεροι επισκέπτονται το σημείο με το όχημά τους, ενώ υποτίθεται ότι αυτό δεν επιτρέπεται.  Φαίνεται ότι ο κόσμος δεν νιώθει ότι χρειάζεται να δίνει και πολύ μεγάλη σημασία στις απαγορεύσεις…

Σε ποιους απευθύνει τις παρατηρήσεις του ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ; «Σε όλους. Στους πολίτες, στην κοινωνία, στους φορείς. Εχει διογκωθεί το κύμα των νοσηλειών στο Ρίο το τελευταίο τριήμερο. Τι θα συμβεί αν έχουμε μεγάλη επιδείνωση;»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα