Πάτρα: Από τις 29 Οκτωβρίου το συγκρότημα από το Μπάλιγκεν της Γερμανίας

26.10.2021 / 14:55
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
IMG_5910

Το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, στο πλαίσιο του προγράμματος των διεθνών πολιτιστικών ανταλλαγών νέων (έως 30 ετών), το διάστημα από 29 Οκτωβρίου έως και 5 Νοεμβρίου, θα φιλοξενήσει στην Πάτρα 45 μέλη του μουσικο – χορευτικού συγκροτήματος Schwaben-Kultur από την Γερμανική πόλη Μπάλινγκεν. Το συγκρότημα την Κυριακή 30 Οκτωβρίου θα παρακολουθήσει  το δρώμενο «ΜΝΗΜΗ – περιπατητική επιτέλεση».

Το δρώμενο θα ξεκινήσει στις 11.15’ το πρωί από το Δασύλλιο  και θα καταλήξει στο χώρο του ιστορικού καταφυγίου κάτω από τα Υψηλά Αλώνια, με ενδιάμεσες «στάσεις» στο Κάστρο και τις σκάλες Αγίου Νικολάου. Πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενότητας των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός για τη συμπλήρωση 77 χρόνων απελευθέρωσης της Πάτρας καθώς και της ενότητας «Τα θεατρικά σχήματα της πόλης παρουσιάζουν», σε σκηνοθεσία χορογραφία, σύνθεση, Μάρως Γαλάνη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Πάτρα τα μέλη του μουσικο – χορευτικού συγκροτήματος, θα συμμετάσχουν σε διάφορες εκδηλώσεις, παρουσιάζοντας την λαϊκή κουλτούρα της χώρας τους και θα επισκεφτούν μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα