Πάτρα: Από θετικά… αρνητικά τα αποτελέσματα του pcr στους τρεις τρόφιμους του Άσυλου Ανιάτων

10.12.2020 / 21:29
κο 18

Aρνητικά είναι τελικά τα τεστ κορονοϊού τα οποία διενεργήθηκαν στους τρεις τρόφιμους του Ασύλου Ανιάτων της Πάτρας που μεταφέρθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (9/12) στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις τρόφιμοι αρχικώς είχε ανακοινωθεί πως ήταν θετικοί, μετά τα δειγματοληπτικά τεστ που έγιναν στο Ίδρυμα από ιδιωτικό εργαστήριο και έτσι διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Αμέσως μετά την εισαγωγή τους υποβλήθηκαν άμεσα σε μοριακά τεστ από το εργαστήριο του νοσοκομείου, τα οποία σήμερα βγήκαν αρνητικά.

Στο μεταξύ με εντολή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη μετέβησαν στο Άσυλο κλιμάκια επιστημόνων τα οποία πήραν δείγματα προκειμένου να γίνουν διαγνωστικοί έλεγχοι από το σύνολο των τροφίμων και του προσωπικού, και το αργότερο έως αύριο, παρασκευή έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα,  ενώ επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο καθηγητής κ. Μάρκος Μαραγκός.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης δόθηκαν όλες οι προβλεπόμενες οδηγίες στους υπευθύνους του Ιδρύματος για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα