Πάτρα: Απίστευτος καυγάς γνωστού γιατρού και νεαρής για ένα πάρκινγκ- Στα μπαλκόνια όλη η γειτονιά

12.12.2020 / 12:09
¶ãíùóôïé ðõñïâüëéóáí êáé óêüôùóáí ôá îçìåñþìáôá 41÷ñïíï Üíäñá óôï ãêáñáæ ôïõ óðéôéïý ôïõ óôçí ÃëõöÜäá, ÔåôÜñôç 5 éïõíßïõ 2019 (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Στα μπαλκόνια βγήκαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης οι κάτοικοι της περιοχής πίσω από τον Άγιο Ανδρέα από επεισόδιο που διαδραματίστηκε μεταξύ γνωστού Πατρινού γιατρού και νεαρής κοπέλας με σημείο σύγκρουσης το παρκάρισμα σε ένα γκαράζ.

Συγκεκριμένα η κοπέλα είχε παρκάρει μπροστά από τα γκαράζ χωρίς να το καλύπτει όλο. Ο γιατρός έφτασε στο σημείο με το αυτοκίνητό του και δεν μπορούσε να μπει μέσα. Προσπαθώντας να παρακάμψει το αμάξι, και να μπει στο πάρκινγκ με ελιγμούς, το χτύπησε σε ένα σημείο του πεζοδρομίου. Αυτό τον έκανε έξαλλο, με αποτέλεσμα όταν η κοπέλα αντιλήφθηκε ότι τον έχει κλείσει και κατέβηκε για να πάρει το αμάξι της, να ακολουθήσει ένας απίστευτος καυγάς.

Εκείνη του ζητούσε συγνώμη λέγοντας ότι το άφησε μόνο για λίγα λεπτά αναφέροντας και ότι στο συγκεκριμένο γκαράζ δεν είδε σήμανση ότι πρόκειται για πάρκινγκ ενώ εκείνος έξαλλος άρχισε να της επιτίθεται με άκρως απαξιωτικές και προσβλητικές εκφράσεις, να μην την αφήνει να φύγει κρατώντας την πόρτα του αμαξιού της ανοιχτή αλλά και να την τραβάει βίντεο!

Όταν η κοπέλα εκνευρίστηκε, σήκωσε το κινητό της λέγοντάς του ότι θα τον τραβήξει και αυτή βίντεο. Τότε ο γνωστός της άρπαξε το τηλέφωνο και πήγε και το άφησε πάνω σε ένα αμάξι μερικά μέτρα πιο πέρα, ενώ είχε σηκωθεί στο πόδι όλη η γειτονιά.

Τελικά κατέφθασε η τροχαία η οποία κατάφερε μετά από ώρα να διευθετήσει τον καυγά και να ηρεμήσει τα πνεύματα χωρίς να πέσει πρόστιμο, όπως μας είπαν οι μάρτυρες του… μπαλκονιού. Σε κάθε περίπτωση η συμπεριφορά του γιατρού, άφησε εποχή καθώς δεν μπορείς να την πεις και …κόσμια.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα