Πάτρα: Απίστευτες καταστάσεις σε κλινική του νοσοκομείου του Αγίου Ανδρέα

19.03.2021 / 19:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 6

Απίστευτες καταστάσεις βιώνουν τα τελευταία 24ωρα ασθενείς και εργαζόμενοι στην Πλαστική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» από την νοσηλεία ηλικιωμένου, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει και ψυχιατρικά προβλήματα.

Ο ασθενής που νοσηλεύεται με εγκαύματα φωνάζει, βρίζει και φεύγει ακόμη και εντός νοσοκομείο, όποτε θέλει!.. Μάλιστα, τελευταία το “έσκασε” από το Νοσοκομείο για να πάει στο σπίτι του, έχοντας απειλήσει νωρίτερα την γυναίκα του από το τηλέφωνο. Όπως αποδείχτηκε ο ηλικιωμένος μετέβη σπίτι του και έκανε φασαρία με αποτέλεσμα η σύζυγός του να ειδοποιήσει την Αστυνομία, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής παρελήφθη από αστυνομικούς και διεκομίσθη στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ. Ωστόσο, οι γιατροί στο Ρίον ανέφεραν πως δεν μπορούσαν να κάνουν εισαγωγή στον ασθενή εφόσον είχε υποστεί εγκαύματα και έπρεπε να αντιμετωπιστεί από πλαστικούς γιατρούς στην μοναδική Πλαστική Κλινική που υπάρχει στην περιοχή μας και είναι στο Νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα».

Ο ασθενής τελικά επέστρεψε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» όπου και παραμένει νοσηλευόμενος. Ο κυκεώνας δεν έχει τέλος τόσο για τον ίδιο όσο και για τους λοιπούς ασθενείς της Πλαστικής Κλινικής, οι οποίοι μοιράζονται τον ίδιο θάλαμο και εκφράζουν φόβους για την ασφάλειά τους.

Πηγή: Γνώμη

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα