Πάτρα: Αντίστροφη μέτρηση για την εστίαση – Ενημέρωση για τα μέτρα προστασίας στα μαγαζιά

27.04.2021 / 21:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÅÓ ÓÅ ÊÁÔÁÓÔÇÌÁÔÁ ÅÓÔÉÁÓÇÓ ÃÉÁ ÔÏ ÁÍÏÉÃÌÁ ÔÏÕÓ ÔÇ ÄÅÕÔÅÑÁ 25 ÌÁÉÏÕ

Τα καταστήματα εστίασης ετοιμάζονται να ανοίξουν στις 3 Μαϊου και να δεχθούν τον κόσμο, ύστερα από έξι με εφτά μήνες που ήταν κλειστά, με την πολιτεία να έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στον κλάδο για την παύση του φαινομένου των υπαίθριων συναθροίσεων.

Από την πλευρά της η εστίαση ανοίγει με αρκετά προβλήματα, το σημαντικότερο των οποίων είναι τα χρήματα που δεν υπάρχουν ως κεφάλαιο εκκίνησης.

Αρκετοί επαγγελματίες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και θα δυσκολευτούν να ανοίξουν και υπάρχουν ορισμένοι που το σκέφτονται λαμβάνοντας υπόψη τους το οικονομικό ζήτημα, αλλά και τα μέτρα προστασίας που θα περιορίσουν σίγουρα τα έσοδα των μαγαζιών τους.

Ωστόσο για τα περισσότερα μαγαζιά οι προετοιμασίες για το άνοιγμα ήδη έχουν ξεκινήσει και είναι πολλές, μετά από ένα τόσο μεγάλο παρατεταμένο κλείσιμο.

Πάντως, σε ότι έχει να κάνει με τα μέτρα προστασίας το Σάββατο ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Σπύρος Στεργίου θα δώσουν από κοινού συνέντευξη Τύπου με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη.

Η συνέντευξη θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα ως προς τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να εφαρμοστούν στην εστίαση από τη στιγμή που τα καταστήματα ανοίγουν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα