Παρασκευή, 14.01.2022, 11:19 μμ

Πάτρα: Αντιδράσεις από ιατρούς για τον πόλεμο από αντιεμβολιαστές – Η σταγόνα που ξεχείλισε…

14.01.2022 / 22:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
gka 14

Η κλήση για κατάθεση των καθηγητών Χαράλαμπου Γώγου, Μάκη Μαραγκού, Καρολίνας Ακινόσογλου κλπ για να “διερευνηθεί” τι φάρμακο δόθηκε από τον κ. Γώγο στον νευροχειρουργό Φώτη Τζωρτζίδη, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τον ιατρικό και τον επιστημονικό κόσμο.

Σε συνδυασμό με όλα αυτόν τον πόλεμο που δέχονται οι ιατροί από τους αντιμεβολιαστές, με κορυφαίο παράδειγμα το θέμα που ανέδειξε το dete.gr με την χυδαία επίθεση στα social media από μια μητέρα που ήταν κατά του εμβολίου προς την παιδίατρο που προσπαθούσε να πείσει την κόρη της να πάει να κάνει το εμβόλιο.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Γεράσιμου Γραμματικόπουλο για το θέμα: “Δεν είμαι νομικός και δεν γνωρίζω τι προβλέπεται. Αλλά μου φαίνεται αδιανόητο να τραβολογούνται στον ανακριτή οι κεφάλες των κλινικών Covid του ΠΓΝΠ για να εξηγήσουν ότι χορήγησαν στον συνάδελφο κ.Τζωρτζιδη το tocilizumab που ΤΟΤΕ (Άνοιξη του ’20) ήταν ακόμα σε φάση δοκιμής και δεν είχε ενταχθεί στο κανονικό πρωτόκολλο θεραπείας και όχι σε όλους.

Σε δοκιμές ηταν και η υδροξυχλωροκινη που μας βγήκε άκυρη και ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ. Με ποια “λογική” θα έδιναν κάτι αδοκίμαστο σε “ολους” και πως θα εξηγούσαν κατόπιν ενδεχόμενους θανάτους και βλάβες στην υγεία τους;

Και όλα αυτά – ΟΛΑ! – είναι στοιχειά άμεσα διαθέσιμα από τα media της εποχής. Δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη προανακριτική διερεύνηση πριν πετάξεις στα σκουπίδια το παλιόχαρτο ενός γνωστού αντιεμβολιαστη που ακόμα φοράει δυστυχώς την ακαδημαϊκή τήβεννο παρά τις εγκληματικές επικίνδυνες βλακείες που διασπείρει οπού σταθεί και όπου βρεθεί.

Αλλά ο αντιεμβολιαστης νομίζει οτι έδωσαν το μυστικό μαντζούνι από την μαρμίτα του Πανοραμιξ. Και αυτό είναι ικανή αιτίαση για προανάκριση. Αλλά δεν είναι ικανές αιτιάσεις για προανάκριση οι επικίνδυνες ηλιθιότητες των αντιεμβολιαστων… Νόμος και τάξις. Απογοήτευση”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα