Πάτρα: Aντεμβολιαστές ζήτησαν από παπά να κάνει δέηση για τον… πόλεμο που δέχονται!

07.09.2021 / 21:56
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 81

Μέχρι και σε δέηση προχώρησαν οι αντιεμβιολιαστές της Πάτρας προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός τους στις συγκεντρώσεις τους και να τους βοηθήσει ο Θεός για να μην κάνουν το εμβόλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr ομάδα αντιεμβιολιαστών της Πάτρας που κινείται στους εκκλησιαστικούς κύκλους και προέρχεται από συγκεκριμένη ενορία της πόλης που είναι γνωστή για τις θέσεις της  για τον κορωνοϊό και το εμβόλιο, τι ζήτησε από τον ιερέα;

Να προχωρήσει σε δέηση και να προσευχηθεί για την ανταπόκριση του κόσμου στις συγκεντρώσεις τους και κυρίως για να μπορέσει να αντισταθεί  σε όλο αυτόν τον «πόλεμο»  που τους γίνετε η οποία έχει σαν στόχο της την κυριαρχία της… νέας τάξης πραγμάτων .

Ο ιερέας ακούγοντας την προτροπή των πιστών του – ορισμένοι εκ των οποίων είναι αρκετά νέοι σε ηλικία – γνωστός και αυτός για τις σκληροπυρηνικές του θέσεις, δέχτηκε με χαρά να ικανοποιήσει το αίτημα τους.

Μένει να δούμε αν αυτή αποδώσει καρπούς στις συγκεντρώσεις τους και η προσέλευση του κόσμου αυξηθεί. Γιατί τελευταία όλο και λιγότεροι είναι αυτοί που μαζεύονται κάθε Τετάρτη στην πλατεία Γεωργίου…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα