Πάτρα: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις συμμετοχής στης δράσεις του καρναβαλιού

29.01.2022 / 23:00
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2022

Όπως ανακοίνωσε τη Παρασκευή ο Δήμος, έχει ανοίξει η πλατφόρμα για δηλώσεις συμμετοχής στις δράσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2022  ωστόσο αναφέρεται πως οι δράσεις που θα γίνουν το τελευταίο τριήμερο θα εξαρτηθούν από τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο.

Η ανακοίνωση του Δήμου: «Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής στις δράσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 έχει ανοίξει.

Τα πληρώματα που ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Πατρινού Καρναβαλιού carnivalpatras.gr μπαίνοντας στο πλαίσιο ONLINE ΑΙΤΗΣΕΙΣ που βρίσκεται πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας. Μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημα συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής για τη συμπλήρωση των σχετικών δικαιολογητικών μέσω του link: online.carnivalpatras.gr

Λόγω κορονοϊού οι ανακοινώσεις που αφορούν στις δράσεις μας του τελευταίου τριημέρου θα ανακοινωθούν με βάση τα  υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο.

Ειδικά για τα πληρώματα που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο 57ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 23.59.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610-361750 (κα Σοφία Μαραχώρη).

Διαβάστε επίσης: Ο Δήμος υπενθύμιση για τα καρναβαλικά αντικείμενα, μέχρι πότε είναι η διορία

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα