Παρασκευή, 16.04.2021, 4:28 μμ

Πάτρα: Αιμοδοσία… «Για τον Θάνο και κάθε Θάνο»

08.02.2021 / 13:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
φωτο αιμοδοσιας 2small (1)

ΞΕΚΙΝΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 10.00 Π.Μ.ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων και η αντιδημαρχία Υγείας Πρόνοιας, σε συνεργασία με την οικογένεια του Θάνου Μικρούτσικου και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, διοργανώνουν αιμοδοσία στη μνήμη του μεγάλου πατρινού καλλιτέχνη, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τότε που ο «έφυγε» από τη ζωή. Ο δικός μας Θάνος, ο Θάνος που αγαπήσαμε και που τόσο πολύ τίμησε την πόλη του με το έργο του, εξακολουθεί να είναι μαζί μας, να μας συντροφεύει στους αγώνες μας, να ομορφαίνει την καθημερινή μας ζωή με τις αξεπέραστες μουσικές δημιουργίες του.

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι, να ενισχυθεί η εθελοντική αιμοδοσία και ένα σημαντικό κοινωνικό αγαθό όπως είναι το αίμα, να δίνεται χωρίς όρους και προϋποθέσεις σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, από αύριο Τρίτη στις 10.00 το πρωί, στην πλατεία Γεωργίου και για τέσσερις ημέρες ,θα πραγματοποιείται αιμοληψία από κινητή ομάδα του κέντρου αιμοδοσίας. Την προσπάθεια ενισχύει και ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών, η διοίκηση του οποίου σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν και να προσφέρουν αίμα,

Η αντίστοιχη πρωτοβουλία πέρυσι αγκαλιάστηκε από τον λαό της Πάτρας και ανάλογη αναμένεται να είναι η ανταπόκριση φέτος.

Το Πρόγραμμα της Αιμοδοσίας

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου:  

10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.

 4.30 μ.μ. έως 7.30 μ.μ.

Τετάρτη  10 Φεβρουαρίου

10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου

10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.

4.30 μ.μ. έως 7.30 μ.μ.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου

10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.

4.30 μ.μ. έως 7.30 μ.μ.

Για την προσέλευση των συμπολιτών , κατά τις ώρες που θα γίνεται αιμοληψία και ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας, από τους υπευθύνους της κινητής μονάδας θα υπογράφεται σχετικό έντυπο ενώ η μετάβαση στην πλατεία Γεωργίου θα γίνεται με την συμπλήρωση εντύπου Β1.  

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα