Άγονος ο διαγωνισμός για τους πρώην εργοταξιακούς χώρους του Αντιρρίου

17.02.2021 / 14:57
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
taiped-702x336

Άγονος τελικά απέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής πλειοδοτικός διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ για τους πρώην εργοταξιακούς χώρους του Αντιρρίου.

Σύμφωνα με πηγές, ο ενδιαφερόμενος επενδυτής στην προσφορά που έκανε δεν προσέγγισε το αντίτιμο που είχε οριστεί, βάσει εκτίμησης για το ακίνητο, με αποτέλεσμα η διαδικασία του διαγωνισμού να τελειώσει χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για το παραθαλάσσιο ακίνητο ανατολικά του οικισμού του Αντιρρίου, πλησίον της απόληξης της καλωδιωτής γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου (Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης). Το ακίνητο αποτελείται από τέσσερα επιμέρους τμήματα και χρησίμευσε στο παρελθόν ως εργοταξιακός χώρος κατασκευής της γέφυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την έκβαση του διαγωνισμού, αναμένεται τις επόμενες ημέρες και επίσημη ενημέρωση από το ΤΑΙΠΕΔ.

Το ερώτημα που τίθεται τώρα, βέβαια, είναι ποια θα είναι η τύχη του χώρου, που τόση συζήτηση έχει γίνει για την αξιοποίησή του επί σειρά ετών, με σχέδια μάλιστα πολλές φορές μεγαλεπήβολα για την περιοχή, αλλά ακόμα παραμένει αναξιοποίητος.

Πηγή:emprosnews.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα