Πάτρα: Αυξημένη κίνηση σε κρεοπωλεία και μαγαζιά τροφίμων για το οικογενειακό γιορτινό τραπέζι

23.12.2020 / 22:25
γκο 41

Μεγάλη κινητικότητα στην Πάτρα τις τελευταίες ώρες παραμονές των Χριστούγεννων.

Έχοντας πάρει αναστολές, συντάξεις και επιδόματα, αλλά και δώρο Χριστούγεννων στον ιδιωτικό τομέα, ο κόσμος βγήκε για τα ψώνια του στους δρόμους της Πάτρας.

Όχι όμως για δώρα για τα αγαπημένα πρόσωπα αφού η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα ήταν υποτονική. Βγήκε για να ψωνίσει τα απαραίτητα για το εορταστικό τραπέζι, παίρνοντας αυτά που χρειάζεται.

Τρόφιμα, αναψυκτικά και κρέας. Ειδικότερα στα κρεοπωλεία παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ώρες ουρές από τον κόσμο, με τους επαγγελματίες να λένε ότι η κίνηση ήταν μεγαλύτερη ακόμα και από την προηγούμενη χρονιά.

Μεγάλη κίνηση είχαν επίσης και τα σούπερ μάρκετ με τον κόσμο να μπαίνει φορώντας τη μάσκα του και να περιμένει την σειρά του, ενώ αρκετή κίνηση είχαν αυτές τις ώρες τα ζαχαροπλαστεία και τα αρτοποιία για τα απαραίτητα γλυκίσματα.

Σύμφωνα με πολλούς το γεγονός ότι ο κόσμος θα κάνει Χριστούγεννα φέτος στο σπίτι του, αύξησε την κίνηση στα καταστήματα τροφίμων, καθώς η κάθε οικογένεια πήρε τις δικές της προμήθειες. Η κίνηση αυτή αναμένεται να κορυφωθεί την Πέμπτη παραμονή των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα