Πάτρα: 5 θετικά κρούσματα απο τα rapid στα Ψηλά Αλώνια

12.03.2021 / 14:50
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
159814494_206755221234858_5209416171230679377_n-ink

Πέντε θετικά rapid test έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες από τα περίπου 200 που είχαν διενεργηθεί νωρίτερα στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν μεγάλο για τους δωρεάν ελέγχους.

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τους δειγματοληπτικούς ελέγχους προκειμένου να διαγνωστούν έγκαιρα τα μη συμπτωματικά κρούσματα και να περιοριστεί η διασπορά της νόσου του νέου κορωνοϊόύ όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η Υγειονομική Περιφέρεια.

Για την Πέμπτη 12 Μαρτίου προγραμματίζεται διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων (Πάτρας) για τον γενικό πληθυσμό, κατά τις πρωινές ώρες.

Ταυτόχρονα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρεθούν στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΕΥΓΗΡΕΙΟ» και στο Κέντρο Φιλοξενίας Ατόμων με Αναπηρία «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» για τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στους εργαζόμενους και στους φιλοξενούμενους.

Στην ίδια διαδικασία ελέγχου θα υποβληθούν και οι υπάλληλοι του Κέντρου Κοινότητας, του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», του Ανοιχτού Κέντρου Ημέρας και του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Πατρών.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid test και στοχεύουν στην αναχαίτιση της πανδημίας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα