Πάτρα: 23χρονος δέχτηκε ξημερώματα ομοφοβική επίθεση – Τον χτύπησαν τρία άτομα με μαύρα ρούχα

12.06.2024 / 20:48
ka 35

Ομοφοβική επίθεση έγινε στην Πάτρα κατά ενός 23χρονου νεαρού, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Το συμβάν έγινε στην περιοχή της Άνω πόλης, όταν ο νεαρός κατέβαινε από τον δρόμο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου και πήγαινε στα σκαλάκια που οδηγούν στην Σωτηριάδου μπροστά από το Δημοτικό Βρεφοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο 23χρονος στο dete.gr σε εκείνο το σημείο, στα σκαλάκια, δέχτηκε επίθεση από τρία άτομα που φορούσαν μαύρα ρούχα και τα οποία έδρασαν αστραπιαίου, ρίχνοντας του δυο μπουνιές και στη συνέχεια τρεις κλωτσιές, βρίζοντας του με λόγια που έχουν να κάνουν με την σεξουαλική του ταυτότητα.

Κατόπιν έφυγαν τρέχοντας. Ο 23χρονος σοκαρίστηκε, χτύπησε στα πλευρά και μάτωσε στο πρόσωπο, ωστόσο βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί και να πάει σπίτι του αφού πρώτα ειδοποίησε έναν φίλο να έρθει να τον βοηθήσει.

Όπως πιστεύει πλέον άτομα αυτά που είχαν στήσει καρτέρι και ενδεχομένως να παρακολουθούσαν τις κινήσεις του για τους δικούς τους λόγους.  Ο ίδιος δεν θέλησε να καταγγείλει το συμβάν στην αστυνομία, πιστεύοντας ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

Ωστόσο, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το περιστατικό έτσι ώστε να γίνει γνωστό και να πάρουν τα μέτρα τους οι αρχές, αλλά και τα υποψήφια θύματα που ενδέχεται να δεχθούν και αυτά τέτοιες επιθέσεις.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα