Πάτρα: 11 θετικά δείγματα στα rapid test που έγιναν στις Εργατικές Κατοικίες – Μεγάλη η συμμετοχή

04.04.2021 / 8:51
rapid_test

Eντεκα θετικά δείγμα βρέθηκαν σήμερα το πρωί κατά τους ελέγχους με rapid tests κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκαν στις Εργατικές Κατοικίες των Ζαρουχλεΐκων της Πάτρας. Η συμμετοχή των πολιτών ήταν μεγάλη και συνολικά ελήφθησαν 280 δείγματα.

Σε σχετική ανακοίνωση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας αναφέρονται τα εξής:

“Με πρωτοβουλία της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε περιοχές εκτός του κέντρου της πόλης μας. Στόχος της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ είναι η προσέγγιση των συμπολιτών μας με άμεσες παρεμβάσεις όχι μόνο στα κεντρικά σημεία, αλλά και στις πλατείες και τα πάρκα των γειτονιών της Πάτρας, ευρύτερα.

Σήμερα Σάββατο 3 Απριλίου διενεργήθηκαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στις Εργατικές Κατοικίες των Ζαρουχλείκων προκειμένου να εντοπιστούν ασυπτωματικά κρούσματα μεταξύ των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Η συμμετοχή των συμπολιτών ήταν μεγάλη καθώς ο αριθμός των δειγμάτων που λήφθησαν άγγιξε το νούμερο των 280. Μεταξύ αυτών εντοπίστηκαν 11 θετικά κρούσματα.

Εκεί βρέθηκε και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης στην προσπάθειά του να έχει ο ίδιος ακριβή εικόνα της υφιστάμενης  κατάστασης για τη διασπορά της νόσου και εκτός του κέντρου της πόλης.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς τόσο στις γειτονιές της πόλης μας, όσο και στο Επιμελητήριο Αχαίας που από τη Δευτέρα 5 Απριλίου θα διενεργούνται σε καθημερινή βάση τις πρωινές ώρες.”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα