«Πάταγο» έκανε το κολιέ της Νίκης Κεραμέως στο MEGA

29.03.2021 / 13:24
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
kerameos-2

Κι ενώ θα περίμενε κανείς η στάση των δημοσιογράφων απέναντι στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, να ήταν τουλάχιστον αυστηρή μετά την αποκάλυψη (έπειτα από δέκα μήνες) της σκανδαλώδους σύμβασης με την CISCO, από την οποία προκύπτει ότι όχι μόνο το ελληνικό κράτος θα πληρώσει 2 εκατομμύρια ευρώ στην εταιρεία, αλλά της έχει παραχωρήσει και τη δυνατότητα πρόσβασης και αξιοποίησης στατιστικών στοιχείων από τα προσωπικά δεδομένα 1,5 εκατομμυρίου μαθητών και εκπαιδευτικών, κάτι τέτοιο δεν επαληθεύεται.

Απεναντίας, αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει η «παρατήρηση» της δημοσιογράφου Ανθής Βούλγαρη στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για το… κολιέ της!

«Το κολιέ σας, κ. Κεραμέως είναι εξαιρετικό, είναι έργο τέχνης, είναι η άνοιξη. Συγχαρητήρια, πραγματικά είναι πολύ ωραίο», ήταν το κοπλιμέντο της δημοσιογράφου, το οποίο προκάλεσε σάλο στο Twitter καθώς η κ. Κεραμέως εδώ και μήνες αγνοεί τόσο την εκπαιδευτική, μαθητική και φοιτητική κοινότητα, όσο και την θεσμική και πολιτική της υποχρέωση να λογοδοτεί και να πορεύεται με διαφάνεια.

Πάντως, πέραν του αν είναι ή δεν είναι η δουλειά του δημοσιογράφου να κάνει κοπλιμέντα, ας συμφωνήσουμε ότι αν εντέλει αυτά γίνονται, σε περιπτώσεις σαν της κ. Κεραμέως, ας γίνονται για τις στιλιστικές της επιλογές και μόνο!

Πηγή: www.rosa.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα