Πάρος: Χαμός για το ακατάλληλο reality με σεξ που γυρίζεται στο νησί (βίντεο)

26.05.2021 / 22:54
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
φα 19

Αναστάτωση έχει προκαλέσει το γερμανικό reality με τίτλο “Are you the one” που γυρίζεται στην Πάρο και το οποίο θεωρείται ακατάλληλο καθώς εμπεριέχει σεξουαλικό περιεχόμενο.

Τα γυρίσματα του reality που προβάλλεται στο MTV της Γερμανίας, έχει προκαλέσει τον έντονο προβληματισμό της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο, καθώς τα γυρίσματα γίνονται σε δημόσιους χώρους με τους πρωταγωνιστές να προσφέρουν ανάρμοστο θέαμα στους κατοίκους και τους τουρίστες του νησιού.

Στο παιχνίδι γνωρίζονται δέκα ελεύθεροι άντρες με δέκα αντίστοιχες κοπέλες και σκοπός του παιχνιδιού είναι να επαληθευτούν τα σωστά ζευγάρια που έχει προβλέψει η παραγωγή.

ο δικηγορικό γραφείο Αγαπηνός, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της παραγωγής του reality. Στη σχετική ανακοίνωση η δικηγορική εταιρεία υποστηρίζει τα εξής:

“Η Δικηγορική εταιρεία Νίκος Αγαπηνός στα πλαίσια εντολής συγκεκριμένου εντολέα της ανέλαβε την διεκπεραίωση μιας πρωτοφανούς υποθέσεως που εκτυλίσσεται σε ένα από τα σημαντικότερα κυκλαδίτικα νησιά μας και ειδικότερα την Πάρο. Μια ελληνική εταιρεία παραγωγής έχει αναλάβει για λογαριασμό αλλοδαπής εταιρείας τα γυρίσματα στην Πάρο ενός ριάλιτι τελείως υποβαθμισμένου σεξιστικού περιεχομένου υπό του διακριτικού τίτλου “Αre you the one”.

Πέρα από την υποβάθμιση του πολιτιστικού περιβάλλοντος υφίστανται πλείστες παραβάσεις πολεοδομικής φύσεως υγειονομικής φύσεως, κίνδυνος φωτιάς, χρήσης γης ηχορύπανσης και πλείστων άλλων διατάξεων της νομοθεσίας μας. Μπορείτε να ανατρέξετε και να αναζητήσετε το τελείως υποβαθμισμένο σεξιστικό ριάλιτι”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα