Παρίσι: Διαδηλωτές εισέβαλαν στα κεντρικά της Louis Vuitton

17.04.2023 / 9:30
parisi-louis-vitton-gallia-diadilotes2.jpg.jpg

Διαδηλωτές εισέβαλαν σε κατάστημα της Louis Vuitton στο Παρίσι, καθώς συνεχίζονται οι διαδηλώσεις ενόψει της απόφασης για το συνταξιοδοτικό.

Γάλλοι βγήκαν και πάλι στους δρόμους σήμερα, Μ. Πέμπτη, διαμαρτυρόμενοι για την αναμόρφωση Μακρόν στο συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας. Μάλιστα, σε βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, φαίνονται διαδηλωτές με κόκκινες φωτοβολίδες στα χέρια να εισβάλλουν στα κεντρικά της Louis Vuitton, φωνάζοντας συνθήματα και σπρώχνοντας τις πόρτες.

Με σημαίες και φωτοβολίδες εισέβαλαν διαδηλωτές στα κεντρικά της Louis Vuitton στο Παρίσι
Σύμφωνα με ό,τι γράφουν λογαριασμοί στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα όπως «Θα συνεχίσουμε μέχρι την απόσυρση». Οι διαδηλωτές ζητούν από τους πλούσιους να συνεισφέρουν περισσότερο στη χρηματοδότηση της κρατικής σύνταξης.

Περισσότεροι από 100 διαδηλωτές με κόκκινες φωτοβολίδες και σημαίες συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα εισόδου του κτιρίου στην Avenue Montaigne πριν ανέβουν με κυλιόμενες σκάλες στους επάνω ορόφους, ενώ άλλοι γέμισαν το δρόμο ανεμίζοντας σημαίες του συνδικάτου των σιδηροδρομικών Sud Rail.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα