Πάρις Χίλτον : «Δεχόμουν λεκτική, πνευματική και σωματική κακοποίηση σε καθημερινή βάση»

11.02.2021 / 17:48
τυ-20

Η Πάρις Χίλτον κατέθεσε σε ειδική επιτροπή των Η.Π.Α τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν ήταν εσώκλειστη σε σχολείο της Γιούτα, προσπαθώντας να βοηθήσει την έγκριση νόμου για την προστασία των παιδιών από την κακοποίηση.

«Ονομάζομαι Πάρις Χίλτον, επιβίωσα από κακοποίηση ιδρύματος και μιλώ σήμερα εκ μέρους των εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών σε τέτοιου είδους δομές στις ΗΠΑ», αναφέρει αρχικά στην κατάθεσή της και συνεχίζει «Τα τελευταία 20 χρόνια, βλέπω έναν επαναλαμβανόμενο εφιάλτη όπου με απαγάγουν στη μέση της νύχτας δυο άγνωστοι, με ψάχνουν γυμνή και με κλειδώνουν. Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι ήταν μόνο ένα όνειρο, αλλά δεν ισχύει. Εκείνο το μικρό δωμάτιο γεμάτο σημάδια βασανισμών και ξεραμένου αίματος, χωρίς αποχωρητήριο, είναι μια από τις πιο ζωηρές και τραυματικές μνήμες που έχουν στιγματίσει τη ζωή μου. Έδεναν τα παιδιά, τα χτυπούσαν, τα πετούσαν στους στοίχους, τα έπνιγαν και τα κακοποιούσαν σεξουαλικά» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή της.

«Δεχόμουν λεκτική, πνευματική και σωματική κακοποίηση σε καθημερινή βάση»
«Δεχόμουν λεκτική, πνευματική και σωματική κακοποίηση σε καθημερινή βάση. Με απέκοψαν από τον έξω κόσμο και στερήθηκα όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά μου. Χωρίς διάγνωση, με ανάγκασαν να καταναλώσω φάρμακα που με έκαναν να νιώθω μουδιασμένη και εξαντλημένη. Δεν ανέπνεα καθαρό αέρα ούτε είδα το φως του ήλιο για 11 μήνες. Δεν υπήρχε καθόλου ιδιωτικός χώρος -κάθε φορά που χρησιμοποιούσα το μπάνιο ή έκανα ντους, με παρακολουθούσαν. Στα 16 μου ένιωθα μάτια να κοιτάνε επίμονα το γυμνό σώμα μου. Ήμουν απλώς ένα παιδί και ένιωθα παραβιασμένη κάθε μέρα… Λέω την ιστορία μου, όχι για να με λυπούνται αλλά για να ρίξω φως σε όσα γίνονταν τότε και εξακολουθούν να συμβαίνουν τώρα», σημείωσε.

«Οι άνθρωποι που εργάζονται, διαχειρίζονται και χρηματοδοτούν τέτοια προγράμματα θα πρέπει να ντρέπονται. Πώς μπορούν και ζουν γνωρίζοντας όλη αυτή την κακοποίηση;», τόνισε μεταξύ άλλων η Πάρις Χίλτον.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα