Παρέμβαση της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» για το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου

11.01.2021 / 17:47
cixrami-poiotiki

Παρέμβαση για την τήρηση των κανόνων υγιεινής στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη «Ποιοτική Αιγιάλεια». Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης:
«Με αφορμή το γεγονός ότι στο σχολείο κατασκευάζονται τουαλέτες και οι μαθητές εξυπηρετούνται από τις τουαλέτες των εκπαιδευτικών, καθώς και το ότι διαθέτει μόλις μία σχολική καθαρίστρια, το μέλος του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δ. Αιγιαλείας, δημοτική σύμβουλος και μέλος της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» Γιώτα Γκρέμου, με επιστολή της ζήτησε έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις.

Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο της επιστολής είναι το ακόλουθο: «Πρόεδρε, αγαπητά μέλη, εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και ευόδωση στόχων. Η σχολική χρονιά ξεκινά εκ νέου και βρίσκει σε εξέλιξη την κατασκευή τουαλετών μέσω του προγράμματος “ΦιλόΔημος”, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου. Οι 90 μαθητές του σχολείου αυτή τη στιγμή εξυπηρετούνται στις τουαλέτες των δασκάλων. Ως εκ τούτου προκύπτουν σοβαροί λόγοι υγιεινής και εν μέσω τέτοιας πανδημίας.

Ακόμα και ενώ διανύουμε το δεύτερο κύµα πανδηµίας και οι ειδικοί συστήνουν αποστάσεις και επιµελή καθαριότητα, στο σχολείο υπάρχει µόλις µία καθαρίστρια, για όλους τους χώρους.

Η παράταξη μας, “Ποιοτική Αιγιάλεια”, προτείνει τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης με θέματα: 1) Να προχωρήσουμε άμεσα στην ενοικίαση χημικών τουαλετών και την εγκατάσταση τους στον αύλειο χώρο του σχολείου και 2) Πλήρη κάλυψη του σχολείου με προσωπικό καθαριότητας και άμεση μέριμνα για τη διευθέτηση του ζητήματος δεδομένου ότι οι ανάγκες αυτή την περίοδο είναι αυξημένες».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα