Παρέμβαση Εμπορικού Πάτρας: Ζητά από τον Δήμο περισσότερη καθαριότητητα στους εμπορικούς δρόμους

28.07.2021 / 12:21
1095238

Mε ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ζητά από τις υπηρεσίες του Δήμου να γίνεται συχνότερος καθαρισμός των εμπορικών δρόμων ώστε να είναι πιο εύκολη η μετακίνηση των πολιτών – καταναλωτών στους κεντρικούς δρόμους.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει:

Όπως γνωρίζετε οι εμπορικές επιχειρήσεις και κυρίως οι μικρές τοπικές έχουν πληγεί βαρύτατα από την υπερδεκαετή οικονομική κρίση καθώς και από την κρίση που γεννά ο κορωνοϊός.
Οι συνάδελφοί μας δίνουν κυριολεκτικά αγώνα επιβίωσης κάτω από αντίξοες συνθήκες για να προσελκύσουν το αγοραστικό κοινό τόσο της πόλης μας, όσο και επισκεπτών.
Στην προσπάθεια αυτή θετικά μπορεί να συμβάλει η καλή εικόνα και η καθαριότητα στους εμπορικούς δρόμους του κέντρου αλλά και των εμπορικών γειτονιών.
Έχοντας γνώση των δυσκολιών και ελλείψεων του Δήμου, χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.
Συγκεκριμένα πρέπει για το κέντρο της πόλης αλλά και για τις εμπορικές οδούς και συνοικίες όπως Ακρωτηρίου, Ανθείας, Έλληνος Στρατιώτου, Πανεπιστημίου, Ρίο κλπ να γίνεται συχνότερος καθαρισμός και πλύσιμο των κάδων, απολύμανση και καθαρισμός φρεατίων και να περνά τακτικά μηχάνημα οδοκαθαρισμού και οδοκαθαριστής.
Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε στο αυτονόητο αίτημά μας και σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα