Παρασκευή, 15.01.2021, 8:22 πμ

Παρελθόν από την Παναχαϊκή ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Γιώργος Σωτηρόπουλος

31.12.2020 / 10:08
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
sotiropoulos

Παρελθόν από την Παναχαϊκή ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Γιώργος Σωτηρόπουλος.

Ο ίδιος ανέφερε:

«Λίγο πριν μας αφήσει το δύσκολο από πολλές απόψεις 2020, ήρθε και για μένα το πλήρωμα του χρόνου για να αποχαιρετήσω την Παναχαϊκή και το πόστο που είχα για δύο έτη (με μία μικρή διακοπή λίγων ημερών επί διοίκησης Καλογερόπουλου). Σας ενημερώνω λοιπόν ότι η συνεργασία μου με την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ολοκληρώθηκε. Οι λόγοι της αποχώρησης μου είναι καθαρά προσωπικοί.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Μπάρλο για τη συνεργασία που είχαμε αυτούς τους δέκα μήνες και του εύχομαι ολόψυχα όπως κάθε υγιής φίλαθλος να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται και οραματίζεται για την Παναχαϊκή. Αξίζει την έμπρακτη στήριξη όλων γιατί έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια με αγνές προθέσεις.

Επίσης οφείλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και τα επιτελεία που συνεργάστηκα αυτό το διάστημα (πρώην και νυν) καθώς επίσης και όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και όλο το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ. Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου το όνειρο όλων των φιλάθλων της ομάδας να γίνει πραγματικότητα και γιατί όχι το νέο έτος που κλείνει 130 χρόνια ένδοξης ιστορίας να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω πως θα παραμείνω στο πλευρό της ομάδας και μελλοντικά αν ποτέ μου ζητηθεί και το ευνοήσουν οι συνθήκες θα δηλώσω ξανά “παρών” για την Παναχαϊκή! Καλή συνέχεια και καλή χρονιά σε όλους!».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟΛΟΓΟ