Παράταξη Παπαδημάτου: Γιατί ψήφισε λευκό ο Θ. Ξυλιάς στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων

30.12.2020 / 18:48
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
thumbnail-1-1

Τους λόγους που οδήγησαν τον δημοτικό σύμβουλο Θεόδωρο Ξυλιά να ψηφίσει «λευκό» στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Πατρέων, εξηγεί με ανακοίνωσή της η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» του Νίκου Παπαδημάτου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Τα ψέματα έχουν, όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός μας, κοντά ποδάρια. Για ακόμη μια φορά ο άμισθος (;) σύμβουλος του δημάρχου κ. Πελετίδη ξαναχτύπησε σκορπώντας λάσπη.

Το μέλος της παράταξής μας, Θεόδωρος Ξυλιάς στην Οικονομική Επιτροπή της 29ης Δεκεμβρίου 2020, δήλωσε ότι στο εξής συμφωνεί με την αναγκαιότητα των έργων προμηθειών που είναι απαραίτητα για την πόλη, το ίδιο δήλωσε και για την σίτιση των μαθητών των Μουσικών σχολείων, καθώς και για το Εργοστάσιο Τέχνης του Λαδόπουλου, αλλά θα ψηφίσει λευκό στους όρους διακήρυξης και έγκρισης πρακτικών γνωμοδοτικών οργάνων, έως ότου η Δημοτική Αρχή εισηγηθεί στην Οικονομική Επιτροπή με απόλυτο έλεγχο τα θέματα ως εποπτεύουσα αρχή.

Στην πράξη κι όχι στα λόγια όλα αυτά, για να αποφευχθούν προσφυγές προδικαστικών αποφάσεων και άλλων, όπως προέκυψε: Πρώτον, με το έργο αντικεραυνικής προστασίας δημοτικών κτηρίων, σχολείων και αθλητικών εγκαταστάσεων και δεύτερον, με το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, όπου η Δημοτική Αρχή υποχρεώθηκε να ακυρώσει δυο αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, την 588/15/12/2020 και την 663/29/9/2020.

Κατά τα άλλα κουβέντα κύριε Πελετίδη για την ταμπακιέρα, αλλά αντίθετα ακολουθείτε την Γκεμπελίστικη και Σοβιετική τακτική του: «Ρίξε λάσπη όλο και κάτι θα μείνει».»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα