Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Μητροπολίτης Αιτωλίας Κοσμάς

26.12.2021 / 19:24
3159950

Συνεχίζει να βρίσκεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στην υγεία του ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας όπου νοσηλεύεται με κορωνοϊό στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» από τις 2 Δεκεμβρίου.

Η κατάσταση της υγείας του είχε παρουσιάσει σοβαρή επιδείνωση καθώς είχε προσβληθεί από μικρόβιο εντός του νοσοκομείου. Παρ’ όλα αυτά ο Μητροπολίτης αποσωληνώθηκε με τους γιατρούς να έχουν προχωρήσει σε τραχειοστομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Εκκλησία Online, η κατάσταση χαρακτηρίζεται σταθερή ενώ το οξυγόνο του έχει βελτιωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 18 Νοεμβρίου, παραμένοντας αρχικά στην οικία του.

Στη συνέχεια, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο Αγρινίο, κάτι το οποίο ο ίδιος δεν επιθυμούσε.

Μία μέρα μετά έγινε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο του Αγρινίου όπου διασωληνώθηκε και στις 2 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Η αδερφή του Μητροπολίτη διακομίστηκε μία μέρα μετά από τον αδερφό της στο νοσοκομείο Αγρινίου η οποία επίσης είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και έφυγε από τη ζωή στις 13 Δεκεμβρίου.

Πηγή: https://www.zougla.gr/

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα