Παππάς: Ακόμα και αν έσβησαν τα 57 ονόματα, οι 1,5 εκατ. υπογραφές δεν σβήνουν

01.03.2024 / 7:57
pappas-plai-exigei-vouli.jpg-1

«Ακόμα και αν έσβησαν τα 57 ονόματα, οι 1,5 εκατομμύριο υπογραφές δεν σβήνουν. Ενδέχεται να πυροδοτήσουν πολιτικές εξελίξεις» τονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

«Με λύπη είδα τη σπουδή με την οποία κινήθηκαν οι μηχανισμοί για να σβήσουν τα ονόματα των 57 νεκρών των Τεμπών. Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε συνθήκες ύψιστης πίεσης. Όχι μόνο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Αλλά και από τις μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις και το 1,2 εκατομμύρια υπογραφές που αξιώνουν τη διαφάνεια και την αλήθεια», τόνισε ο Νίκος Παππάς, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στη Βουλή.

«Διαβάζουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης σκέφτεται να κάνει κάποιου τύπου υπαναχώρηση και να δείξει ότι πρέπει να διερευνηθούν και οι ευθύνες αξιωματούχων και της δικής του κυβέρνησης», συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ακόμα και αν έσβησαν τα 57 ονόματα, αυτές οι υπογραφές οι οποίες πολύ σύντομα θα έχουν φτάσει στο 1,5 εκατομμύριο, δεν θα σβήσουν με τίποτα. Εκτός από τη χθεσινή μέρα, που καθόρισαν την ατζέντα, μαζί με τη μεγάλη λαϊκή συμμετοχή στις κινητοποιήσεις, ενδεχομένως να καθορίσουν και να πυροδοτήσουν και πολιτικές εξελίξεις» κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Νίκος Παππάς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα