Παπουτσάκη για παρενοχλήσεις: Μου συνέβη δύο φορές σε κάστινγκ για ταινία

23.03.2021 / 9:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
παπουτ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις για παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάματος.

“Αυτά με έναν κάποιο τρόπο υπήρχαν σαν ψίθυροι και σαν φήμες. Όχι σε αυτή την έκταση. Μου συνέβη μία δύο φορές σε κάστινγκ για ταινία. Ευτυχώς χωρίς να έχει μείνει μέσα μου κάτι από αυτό. Θα μπορούσα να ήμουν πιο άτυχη και η στιγμή να ήταν πιο δύσκολη, ο άνθρωπος να ήταν πιο αδίστακτος, εγώ να μην το είχα αντιληφθεί εξ αρχής” ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Και συνέχισε: “Αυτό συνέβη στην αρχή της καριέρας μου. Ήρθε πολύ γρήγορα η αναγνωρισιμότητα και σταμάτησε αυτό να υπάρχει και δεν μου συνέβη ξανά”.

“Κάποια πράγματα μπορεί να τα ήξερα και εγώ. Όμως σε αυτή την έκταση, που κάποια πράγματα έχουν ξεδιπλωθεί, είναι κάτι το αδιανόητο και εξοργιστικό” ανέφερε η γνωστή ηθοποιός. “Φυσικά είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Φυσικά στηρίζουμε όλους τους ανθρώπους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, που έχουν υποστεί οποιουδήποτε είδους κακοποίηση ή παρενόχληση. Είναι καιρός πια ο χώρος μας να αστράψει και να γίνει λαμπερός” πρόσθεσε

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα