Παπανδρέου για AIDS: “Είναι απαράδεκτο να υπάρχει στίγμα για αυτούς τους ανθρώπους – Είμαστε δίπλα τους

01.12.2021 / 14:26
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
C1178D6A-162B-4FFC-864A-AE0E02C28D78 (1)

Την στήριξη του απέναντι στους ανθρώπους που έχουν προσβληθεί από τον ιό του AIDS ,γνωστοποιεί και καταθέτει μέσα από ανακοίνωσή του ο Γιώργος Α. Παπανδρέου κατά τη συμμετοχή του στη δράση του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του HIV.

Αναλυτικά η δήλωση του:

“Είμαστε εδώ για να πούμε σε όλους τους πολίτες της χώρας ότι χάρη στη μεγάλη προσπάθεια και τους αγώνες των επιστημόνων, των οροθετικών και της Πολιτείας μπορεί πια αυτός που έχει την οροθετικότητα να ζήσει σε μία κατάσταση ελεγχόμενης υγείας, μπορεί να ζήσει μία φυσιολογική ζωή, εφόσον έχει τη φαρμακευτική αγωγή που είναι δωρεάν από την Πολιτεία. 

Δείξαμε και σήμερα την απλή και ελεύθερη διαδικασία του πώς εξετάζεται κανείς. Είμαστε εδώ να διατρανώσουμε με τη φωνή μας και εγώ προσωπικά ότι είναι απαράδεκτο να υπάρχει στίγμα γι αυτούς τους ανθρώπους που έχουν οροθετικότητα. 

Είμαστε κοντά τους, τους στέλνουμε την αγάπη μας να έχουν ίση συμμετοχή όπως όλοι μας. Κι αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλους, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως. “

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα