Πάνος Κιάμος: Ο πατέρας μου 90% έχει πάντα δίκιο – ΒΙΝΤΕΟ

18.12.2020 / 17:36
facebookkiamos9

Καλεσμένος στο The 2night Show ήταν ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος μίλησε για τη στενή σχέση που διατηρεί με τον πατέρα του.

Εκείνος είναι ο manager του και όπως παραδέχεται ο γνωστός τραγουδιστής μπορεί να μην λείπουν οι καβγάδες μεταξύ τους στο πλαίσιο της δουλειάς αλλά είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται πιο πολύ απ΄όλους.

Ένα από τα πρώτα μαθήματα που πήρε από τον χώρο της μουσικής του το έδωσε ο Λευτέρης Πανταζής και μάλιστα άθελά του.

Μια φορά που πήγε να τον δει στο μαγαζί που εμφανιζόταν στην Αθήνα έγινε μάρτυρας στο εξής περιστατικό που έμεινε χαραγμένο μέσα του μέχρι και σήμερα.

Ενώ ο καλλιτέχνης ετοιμαζόταν για πρόβες ο κόσμος είχε ήδη αρχίσει να μαζεύεται και σε κάποια στιγμή ένας από το πλήθος τον φώναξε με το όνομά του. Ο Λευτέρης Πανταζής γύρισε, τον αναγνώρισε κι ο θαμώνας απόρησε. Τότε, ο αγαπημένος τραγουδιστής του είπε: «Αυτή είναι η δουλειά μου να σε θυμάμαι».

Στη συνέχεια ο Πάνος Κιάμος μίλησε για τις συμβουλές που δέχεται από τον πατέρα του, ο οποίος πολλές φορές τον έχει γλιτώσει από κακές συνεργασίες, όπως είπε, αλλά ακόμα κι όταν τον παράκουσε και μπήκε σε σχήματα που το μετάνιωσε δεν δίστασε να του ζητήσει «συγγνώμη».

«Ο πατέρας μου 90% έχει πάντα δίκιο. Με έχει γλιτώσει από κακές συνεργασίες και έκανα συνεργασίες που μου είπε να μην τις κάνω και τις μετάνιωσα κιόλας. Και γύρισα και του είπα και “συγγνώμη”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα