Πάνος Καλλίδης: «Στο Survivor ο Αλέξης Παππάς σκεφτόταν από πριν τι θα πει και τα έλεγε στους οπερατέρ»

14.10.2021 / 17:25
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Panos_Kallidis

«Μπήκα στο Survivor 77 κιλά, έπεσα στα 69 και τώρα είμαι 74. Αν ξαναέμπαινα μέσα, δεν θα έπαιρνα τόσο πολύ τα πράγματα τοις μετρητοίς. Θα σκεφτόμουν ότι όλα αυτά δεν τα ζούμε κανονικά, αλλά είναι εξαιτίας της πείνας και της ψυχολογικής πίεσης», τόνισε ο Πάνος Καλλίδης, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό».

«Ο Τριαντάφυλλος έχει ένα δικό του κόσμο. Ωραίος στην παρέα, περνάς όμορφα μαζί του, έχουμε βγει για φαγητάκι. Θα συνεργαζόμουν μαζί του, δεν μου έχει γίνει πρόταση», υποστήριξε.

«Τον είδα τον James στο J2US. Τηλεοπτικά εντάξει είναι, στη φωνή δεν…Η φωνή πλάθεται. Φτάσαμε βαθιά τις συζητήσεις για το J2US, δεν προχώρησε, όμως», αποκάλυψε.

Δείτε όσα δήλωσε ο Πάνος Καλλίδης:

Για τον Αλέξη Παππά , ο τραγουδιστής ανέφερε: «Ο Αλέξης Παππάς είναι ο γόης της παρέας, ωραίο παιδί. Του ταιριάζει ο ρόλος του Bachelor, είναι σαν να λέει το ποιηματάκι. Στο Survivor σκεφτόταν από πριν τι θα πει και έλεγε στους οπερατέρ: “Θα δεις τι θα πω σήμερα, θα τα κάνω όλα έτσι, όλα αλλιώς”. Άρα μπορεί να είναι και δικές του ατάκες. Όμως, γιατί να μην του λέει και η παραγωγή τι θα πει σε κάποια σημεία;».Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα